GPS rendszeren (navitel) hogyan tudom lecserélni a linuxot, csak egy bekapcsológomb van rajta, meg egy reset, nincs hang gomb. Bios hogyan éhető el?
Rovid valasz lesz: te sehogy.
Kifejtve: BIOS egy valoszinuleg ARM platformra epitett hardveren nincs is (legalabbis nem olyan amit te elersz), az oprendszert az adott hardverhez megirt image tarolja valami flash-alapu tarolon, hasonloan az androidos telefonokhoz.
Mi lenne a celod az egeszzel?
800 MHz-es MSB 2531 ARM Cortex A 7 proci, 128 ?b DDR 3 ram, 8 gb belső hely...
Akad mint a xar, meg kifagyott már kétszer ( ma kaptam ajiba új)
Próbáltam befrissiteni (hivatalosan), meg a felesleges térképeket letörölni, kb semmin nem javitott.
Röhelyes ahogy navigál, a sebességet nem képes pontosan kiírni, 15 másodperces fáziskésések, de vannak gázabb dolgok is...
Ennél még Moszkva tér van, meg Baumaxok a térképen...
Mikor is vonult ki a Baumax? :D
E707 MAGNETIC.
Valami frissités van, csak nem az teszi fel neki a frissitőkliens, ha manuálisa frissitem akkor a készülék figyelmen kivül hagyja a térképet és nem indexeli.
Próbálkoztam a fájl bemásolásos / átnevezéses trükkel is, semmi eredménye.
Ez még 24 hónap garis de holnap megy vissza!
Én már csak azt nem értem, hogyan adhatnak el ilyesmit 7 évnél öregebb térképpel..
Utánanéztem, hogy a Moszkvateret 2011-ben nevezték át Széll Kálmán térre...
Egyébként az eszköz is 2019-ben készült, szóval a gyártó eleve 8 éves térképet tett rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!