Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért befalhatatlan, hogy egy nő is lehet hibás, azért ha rossz egy randi?
Nem bevallhatatlan. Nekem volt olyan randin, ami miattam volt rossz. Kialvatlanul és feszülten érkeztem, nem alakítottam valami nagyot.
Ki szerint nincs ilyen?
Beleolvastam a kérdés alatti kommentszekcióba, és nem teljesen értem, mire akarsz kilyukadni…
Vannak unalmas nők? Vannak. Van olyan, hogy igazi vonzalom hiányában egyes nők unaloműzésnek meg ingyen fogyasztásnak használják a randikat? Van.
De hogy ebből hogy sikerült általános érvényű konklúzióra jutni a teljes női nemre nézve, azt nem tudom. Ugyanezen logika mentén minden férfi farokkép küldő, szex után ghostoló freak.
Én nem így értelmezem... Ha jó a randi, akkor megvan az összhang, ha nem, akkor az bárki miatt lehet, de leginkább az az oka, hogy egyszerűen nem illenek össze.
Hacsak nem volt egyik fél kifejezetten bunkó, akkor kár bárkire is ráfogni a randi sikertelenségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!