Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyenruha vonzza a nőket?Já...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyenruha vonzza a nőket?Járnátok katona sráccal?

Figyelt kérdés
febr. 1. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
3-asra reflektálnék. Engem taszít az egyenruha, pont a hozzá kapcsolódó sztereotípiák miatt, mert én _nem_ találom vonzónak az olyan pasikat, bár sokan ma már nem feltétlenül a sztereotip okokból választják ezt a pályát.
febr. 2. 00:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki jokepu az jo kepu laza ruhazatban is , aki meg nem aranyban is lehet az sem fog segiteni rajta..
febr. 2. 02:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Nem konkrétan az egyenruha,sőt önmagában az egyáltalán nem,viszont a katonák mindig is a gyengéim voltak.Na persze nem az elhízott,irodai katonákra gondolok,hanem pl.a külszolgálatosokra,akik valóban katonák,erős,férfias,határozottak.
febr. 2. 05:23
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

#9!

Hamozd le rolam a ruhat!

febr. 2. 06:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A 14es intő példa, hogy nem vonzza a nőket az egyenruha. Különben legalább életében egyszer közelebbről is látott volna nőt.
febr. 2. 06:34
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Ha már egyenruhás férfiak, akkor szerintem abban a tűzoltók viszik a nőknél a pálmát. Többségük hősies munkát végez, é nem agyatlan, parancsokat teljesítő emberek - mint a katonák, hanem megmentik az égő házból az embereket, lehozzák a cicát a fáról stb.

A többségük alkatra is edzett. Annyi a különbség, hogy a katona kitud nyírni téged 30 módon (és ha egy alacsony, bajuszos tiszt rájuk is parancsol, hogy "KOVÁCS KETTŐ, ÖLJE MEG EZT AZ EMBERT ÉS EZ PARANCS", akkor meg is teszi, habozás nélkül), a tűzoltó viszont megmenti az életed inkább.

febr. 2. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!