Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért "visítoznak" egyes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "visítoznak" egyes nők azon a tényen, hogy a randikon, főleg az elsőn, nem a férfi szeretne mindent fizetni?

Figyelt kérdés

!Először is!

Ez nem egy provokatív, vitageneráló kérdés amely a nők ellen irányul, akkor sem, ha a szalagcímből ez olvasható ki.

Komolyan érdekel, hogy hogyan alakult ki ez a szokás, ami úgy néz ki, hogy elmegy a két fél egy randira mondjuk moziba, vagy étterembe, és a nőnek az a feladata, hogy csak ott van, és beszélget a pasival kb, az anyagi részét meg intézze kizárólagosan ő?

Ez miért szinte elvárt dolog burkoltan? Hogyan kezdődtek el ezek a szituációk, a pasik erőltették?

Lehet erre olyan ellenérvet felhozni, amelyet már hallottam is, hogy: "De a pasi akarta a randit, akkor ő fizessen!" És? A hölgyet erőszakosan zsarolva belerángatta, ezért szerencsétlennek ott kell ülni pár órát, amit persze nagyon nem akar?

Én nem azt mondom, van akire érdemes áldozni, sokat is, de az ingyen ebédelőket, akik ezt használják ki, nagyon alaposan ki kéne szűrni, és kb minden étteremből kitiltani. Ilyenkor nincsen egyenlőség?

A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert minden (női) ismerősöm szerint a férfi fizessen..

24/ffi.

ma 12:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
23%

28-as

Megkerdezhetem, milyen munkakorben vagy heti hat orat? Mostanaban szeretnek en is valtani 40 orarol :)

ma 16:10
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Randi végén, bármelyik fél is veti fel, a számla felezése egyértelmű nemzetközi jelzése annak, hogy "bocs, de nem jöttél be, nem lesz második randi".

Ha van folytatás, akkor van rá lehetőség, hogy a nő is visszahívja a férfit. Ha nincs, akkor jobb, ha mindenki fizeti a fogyasztását, és akkor nincs ez a xarrágás egy kávé árán.

ma 16:11
 33/39 anonim ***** válasza:
79%
Ha meg se tudod dugni a nőt nen neked való a randizás.
ma 16:34
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kötelező elhívni senkit étterembe, vagy kajálni, hogyha nincsen rá pénzed - tudod, létezik sétálós-városnézős randi is -, de hogyha TE meghívsz valakit egy kajára, ALAP, hogy te fizeted.
ma 17:38
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tök jó, hogy a legtöbb kapcsolatnak ez a jövője,de a ferfiaknak lassan már a kapcsolat elején is derogál barmit tenni a noert..

ma 17:43
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagyvonalú férfiakat szeretem, akik értékelik az együtt töltött időt és nem azon gondolkodnak a randi végén, hogy hú bakker, ha a csaj is fizetne, akkor spórolnék. Az ilyen egy kapcsolatban is csak azt nézné folyton, hogy hol tud rajtam spórolni, akár pénzben, akár időben, én meg azt szeretem, ha én vagyok a legfontosabb. Ennyi. Aki nem pitiánerkedik pár ezer forintokkal, az valószínűleg másban is oda tudja tenni magát, nem pedig mindig a saját érdekeit nézi a kapcsolatban.
ma 17:59
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
36. Szerintem nem szimplan sporolni akarnak ha nem tul elni a ho veget.
ma 18:03
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
37# Az meg már régen rossz, ha nem fér bele pár kávé vagy egyéb pár ezres programok két főre. Akkor ne randizgasson az ember, hanem másik munka vagy képezze magát vagy akármi. Ok, 25 alatt elmegy, akkoriban még én is úgy voltam vele, hogy nem gáz, ha nincs pénz hónap végén, megoldjuk, meg jó randi az is, ha vbk-zunk palackból a Deákon. Harminc felett azért ne legyen már a hónap vége a kifogás. Illetve akinek az, mert nyilván tudjuk, milyen helyzetben van az országban az átlag, az olyan emberrel randizzon, aki hasonló helyzetben van és megérti. Igazából a környezetemben azt látom, hogy ez működik. A szegényebb nőismerőseim nem csinálnak gondot abból, ha egy pasi sem gazdag, teljesen átlagos munkákat végzőkkel ismerkednek, soha nem hallottam egyiktől sem, hogy azért ne randizna valakivel, mert keveset keres és szar a munkája. (És nem, nem ronda és/vagy túlsúlyos nőkről van szó, persze nem is Instás szupermodellek.)
ma 18:17
 39/39 anonim ***** válasza:

37

Olyan férfival meg nem kezd normális nő eleve.... (ahogy normalis férfi sem kezd csóró nővel)

ma 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!