Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "visítoznak" egyes nők azon a tényen, hogy a randikon, főleg az elsőn, nem a férfi szeretne mindent fizetni?
!Először is!
Ez nem egy provokatív, vitageneráló kérdés amely a nők ellen irányul, akkor sem, ha a szalagcímből ez olvasható ki.
Komolyan érdekel, hogy hogyan alakult ki ez a szokás, ami úgy néz ki, hogy elmegy a két fél egy randira mondjuk moziba, vagy étterembe, és a nőnek az a feladata, hogy csak ott van, és beszélget a pasival kb, az anyagi részét meg intézze kizárólagosan ő?
Ez miért szinte elvárt dolog burkoltan? Hogyan kezdődtek el ezek a szituációk, a pasik erőltették?
Lehet erre olyan ellenérvet felhozni, amelyet már hallottam is, hogy: "De a pasi akarta a randit, akkor ő fizessen!" És? A hölgyet erőszakosan zsarolva belerángatta, ezért szerencsétlennek ott kell ülni pár órát, amit persze nagyon nem akar?
Én nem azt mondom, van akire érdemes áldozni, sokat is, de az ingyen ebédelőket, akik ezt használják ki, nagyon alaposan ki kéne szűrni, és kb minden étteremből kitiltani. Ilyenkor nincsen egyenlőség?
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert minden (női) ismerősöm szerint a férfi fizessen..
24/ffi.
Illem szerint ha te hívod el, te javasolod a helyszínt is. Érthető, ha első randin nem akarsz 5-10 ezer Ft-ot költeni egy szinte idegenre, nem is kell, normális nő nem fogja elvárni. Egy kávézóba, cukrászdába hívd el és nincs ezzel gond.
A másik, hogy érdemes megválogatni kit hívsz randizni, kicsit ismerd meg előtte és akkor jobban ki tudod szűrni, hogy ki az akivel tényleg szívesen találkoznál és aki nem csak az ingyen kajára megy.
Amúgy én még olyasmit soha nem hallottam és láttam, hogy valaki nemtől és kapcsolattól függetlenül elhív valakit és elvárja, hogy a másik fizesse ki a részét, felezzen, vagy még ő fizessen ki mindent!
Oké ha randizik a férfi nővel mit tudom én 3-5x és a nő mégcsak szóba se hozza, hogy következőleg ő fizet, vagy legalább megkérdezi, hogy fizessen-e. De ki hallott olyasmit, hogy két barátnő/kolléga beül valahová és az egyik elhívta a másikat, de még az fizet? Még arra se vagy képes, hogy az alap udvariasságot nyújtsd azért még piszkavassal se nyúlnak hozzád a nők.
De mucus, azt var el mindenki, amit akar.
Ha nem tetszik, hogy egy random no elvarja a luxus ettermet, akkor nem randizol a novel.
Vagy ha ennek ellenere elviszed, akkor ne sirjon a szad, hogy ki kell fizetned.
Talan ha nem a luxusprostik kozt keresgelnel, mindjart akadna no, aki a pnajaert cserebe nem toronyorat lanccal var…
Hanem arról, hogy manapság az elvárt minimum egy 5734 michelin csillagos fine dining étterem
Na jo, innentől tök felesleges válaszolni erre a kerdesre...
Ne foglalkozz olyan nőkkel, akik luxus helyekre akarnak menni veled.
Anyagilag nem vagytok egy szinten, vagy csak le akarnak húzni.
Ha viszont pár ezer ft problémát okoz neked, akkor jobb ha elengeded a témát.
Egy péntek/szombat estét sem nagyon úszol meg 10 ezer Ft alatt, ha a barátaiddal elmész valahova.
Szerintem, teljesen rendben van az, hogy te igy gondolod,. Keress olyan nőt, aki szintén igy gondolja. Én azt szeretem, ha a férfi a tenyeren hordoz, kinyitja az ajtot előttem, előre megy, es fizeti a számlát az etteremben. Nyilván így választottam férfit is, nem pisztolyt szoritottam valaki fejéhez, (mondjuk a tiédhez), hogy de márpedig fizetsz....
Nem ertem, neked tulajdonkeppen mi a problemad. Nem tőled várják el.... Ha te nem akarod megadni ezt, (hogy fizetsz), nem baj, majd lesz ezer másik, aki boldogan megteszi annak a nőnek.
Mindazonáltal, eszembe nem jutna azon sem visitani, hogy felezzük a
házimunkát, mert én meg a pénzkeresesből nem veszem ki a reszemet annyira. Elvagyok a kis netto 600 ezres, 6órás home office.os allasommal, és így marad időm a haztartasra, családra, magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!