Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasi, akivel nem alakul és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi, akivel nem alakul és 2 hónapja nem találkoztunk , újra találkozna. A két hónap alatt váltottunk üzenetet és beszéltünk telefonon,amivel én rendben voltam, elfogadtam a haverságot. Most ő kezdeményezett találkozást. Ez milyen zóna szerintetek?

Figyelt kérdés
jan. 27. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Barát persze. Egy pasi nem fog csak úgy barátkozni. Majd figyeld meg, hogy bepróbálkozik a bugyidba.

Valószínű az lehet, hogy nem jött neki össze a másik.

jan. 28. 00:05
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Valszeg volt egy másik nő, aki nem jött össze.

De akkor mi van? Gyarló az ember. Rájött, hogy a külső nem mindegy. Nem érdekes.

Ha neked szimpatikus, akkor találkozz vele. Mit számít mi volt? Az számít mi lesz.

Sok szerencsét!

jan. 28. 06:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy megint klisé terep lett egy kérdés. Nem okoz problémát, ha volt valakije, az se, ha visszajön, az ő élete. Az enyém meg az, hogy nem akarok tőle semmit, mert elég beszédes volt ez a pár hónap barátkozás, messziről cuki, közelről nem. Egyszerűen az érdekelt, kívülállók hogy látnak egy ilyen szitut, nem az, hogy máris ítélkezzetek és helyettem döntsetek.
jan. 28. 07:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdeztél és sokan normálisan válaszoltak. Ez semmilyen zóna.Mit akarsz olvasni?
jan. 28. 08:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a csavo meg van erte halva es biztassuk ot, hogy a karjaiba omoljon.

Btw itt senki nem mondta, hogy mit csinalj. Mindenki azt irta le, hogy Ő mit csinalna…

jan. 28. 09:12
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem kérek biztatást, választ megkaptam, legyen vidám napotok. A rosszindulat káros az egészségre, magatok miatt legyetek kevésbé cinikusak!
jan. 28. 09:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Normalis tanacsot irtam,egis elkezdtel vergodni.

Ez a snowflake mentalitas amerikaban divat.

jan. 28. 09:42
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es, egy valami kimaradt a szakértésedből: nem volt helyzet, amit kritizálni kellene. A snowflake nem arról szól, hogy amikor ismeretlenek túlbuzdulva a Dunning-Krüger-hatástól veled az élen valakit cinikusan letámadnak, akkor az illető nem jelezhető, hogy ok, értem, legyen szép napod. Kérdeztem valamit, az is válasz, hogy haver, az is, hogy nem haver, az is, hogy nőhiánya van. De az, hogy már ítélkeztek, az alaptalan és indokolatlan. Továbbra is szép napot nektek.
jan. 28. 12:54
 19/23 A kérdező kommentje:
jelezhető helyett jelezheti
jan. 28. 12:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem jott ossze neki a masik csajjal, te meg hajlando vagy vele szoba allni. Ez nem zona, egyszeruen talonban vagy tartva. En nem mennek bele, de te tudod, mennyire vagy ketsegbeesett.

Ezt irtam, ebben mi cinizmus ?

jan. 28. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!