Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik meg társkeresőn,hogy mi az ideálod,ha utána meg megsértődik,hogy ő ebbe pont nem esik bele? Vagy egyáltalán,hogyan lehet ezt előre meghatározni?
Az ideál nagybam nem is mindegy. Hogy pl valaki komoly pasit/nőt keres hazasságra aki pl házias vagy egyutt lehet vele lakast venni stb
Vagy épp mondjuk a rosszfiuk/rosszlányok muchok/r.bik instázósak mai sivatfigurák e az etalon az átmenetes szakállal hajjal/ vagy felfujt száj műszempilla kombóval stb
Baromira nem mindegy kinek mi lenne ideális partner.
Vonzalom kérdése. Ez általában nem egy bevásárlólista ami alapján választ az ember valakit.
Nekem is van egy ideálom külsőleg. Legyen magas 190+cm, sötét, rövid haj, barna szem, arcszőrzet ( ami már nem szúr, de még nem is kelt csöves' hatást), mackós vagy esetleg átlagos testalkatú, nagyon soványak nem jönnek be). Nálam ez volt a belépő, és így találtam olyan párt akinek meg én vagyok az ideál ( természetes szőke hosszú haj, kék szem, magas 175cm)
Ezek mellett a személyiségünk, az értékrendünk, és a szexualitás terén is passzolunk egymáshoz:) , és a kölcsönös érzések is megvannak.
De akkor is az az alapja minden kapcsolatnak, hogy a külső és a belső vonzalom IS legyen, különben egy kupac kompromisszum, lemondás és frusztráció lesz az egész. Nem kiegyensúlyozott, boldog kapcsolat.
"és milyen az ideális férfi számodra?"
"olyan aki nekem való"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!