Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány nap csönd után felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap csönd után felejtsem el a pasit, ha randiztunk és utána még keresett?

Figyelt kérdés

Múlt héten vasárnap volt az első randink. Nagyon érdeklődött végig, úgy éreztem tetszem neki. Aznap este is még írt és kérdezte, mikor tudunk legközelebb találkozni. Keddet beszéltük meg. Hétfőn este írta, hogy nincs túl jól, szerinte kerülgeti valami. Írta, hogy kedden mindképp fog szólni hogy hogy van de nagyon szeretne találkozni velem. Kedden egész nap nem írt. Ráírtam még délelőtt, hogy hogy van? De semmi. Estefelé még egy kérdőjelet írtam, de semmi. Többször is elérhetőnek mutatta a messenger, de nem nézte meg az üzenetemet.

Egyszerűen nem értem, vagyis gondolom nem tetszettem neki… pedig látásból régóta ismerjük egymást. Akkor miért írt még olyan lelkesen a randi után? Vagy szerintetek egy nap csönd után még fog keresni? Ha keresne is, ti még randiznátok vele? Kicsit el vagyok szomorodva. :(

ma 10:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha még ma sem jelentkezik, akkor esélyes, hogy volt más is a tarsolyban, aki jobban tetszett neki.
ma 10:04
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha akart volna, néhány sort oda vetett volna.

Az 1-el egyet értek, ha ma nem ír, akkor ennek vége

ma 10:08
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha fontos lettél volna neki, tudott volna írni kedden annyit “ne haragudj, rosszul vagyok, írok ha jobban vagyok”… 10 mp lett volna. Aki ennyi időt nem szán rád. Mert hát gondolom nem kórházban van, hogy nem tud írni 1 mondatot. De még ma reggel sem írt, én már nem foglalkoznék vele, ha írna sem
ma 10:15
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm… mindenkit felpontoztam. Erre gondoltam én is, hogy egy perc se lenne, hogy írna pár szót… főleg, hogy többször elérhetőnek látszik.
ma 10:24
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
De itt nem az a lényeg, hogy hány nap csend van, hanem állítólag beteg és mégse tudott neked írni aznap, pedig megígérte. Itt valszeg az van, hogy nincs is semmi baja.
ma 10:24
 6/21 A kérdező kommentje:

Ezt kaptam privátban, kíváncsi vagyok erről mit gondoltok:

“A magam részéről nem értem, miért olyan türelmetlenek az emberek, ha nem kapnak választ azonnal. Annak idején a postai levelekre akár heteket is várni kellett. Egyébként üzenetben csak egy kérdőjelet küldeni szerintem nem szerencsés, engem kifejezetten zavar, ha valaki nem teljes mondatokban kommunikál.”

Előtte órákkal írtam neki, hogy van. Ezek szerint teljesen semmibe vette.

ma 10:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
ma 10:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi,felejtsd el
ma 10:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
6: Jó de nem csak annyit írtál + ő ígérte meg, hogy aznap ír. Ha akarta volna, akkor megírta volna mi a helyzet és nem egyből letámad, nekem nem hangzott nyaggatásnak vagy sértődöttnek amit írtál neki.
ma 10:38
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh.. ez felejtős. Aki egy bocsánatkérésre nem méltat úgy, hogy ő ígérte meg az kuka.
ma 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!