Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány nap csönd után felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap csönd után felejtsem el a pasit, ha randiztunk és utána még keresett?

Figyelt kérdés

Múlt héten vasárnap volt az első randink. Nagyon érdeklődött végig, úgy éreztem tetszem neki. Aznap este is még írt és kérdezte, mikor tudunk legközelebb találkozni. Keddet beszéltük meg. Hétfőn este írta, hogy nincs túl jól, szerinte kerülgeti valami. Írta, hogy kedden mindképp fog szólni hogy hogy van de nagyon szeretne találkozni velem. Kedden egész nap nem írt. Ráírtam még délelőtt, hogy hogy van? De semmi. Estefelé még egy kérdőjelet írtam, de semmi. Többször is elérhetőnek mutatta a messenger, de nem nézte meg az üzenetemet.

Egyszerűen nem értem, vagyis gondolom nem tetszettem neki… pedig látásból régóta ismerjük egymást. Akkor miért írt még olyan lelkesen a randi után? Vagy szerintetek egy nap csönd után még fog keresni? Ha keresne is, ti még randiznátok vele? Kicsit el vagyok szomorodva. :(

tegnap 10:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! Kicsit rosszul esett, de legalább tisztán látok és léphetek tovább. 🥲
tegnap 10:44
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

Nekem erről kettős az érzésem. Igaza van mindenkinek. Neki abban, hogy igen, mára nagyon megszokták az emberek, hogy a net, a mobil világában mindenkinek azonnal elérhetőnek kell lenni, de legalábbis 1 napon belül.

Viszont igaz, hogy 2 mp leírni egy üzenetet, főleg, ha az elérhetőséget nézi az ember - amit én pont ezért leszed ki, és csakis a Kedvesem van beállítva, hogy lássa -, hogy ne kérje ezt számon senki.

És az is igaz, hogy te érdeklődtél a hogyléte felől, a kérdőjel csak utána ment - amit ő számonkérésnek vett. Jó, ha tényleg beteg valaki, néha még egy üzenet is nehéz.

Szóval nehéz eldönteni.

Talán itt a felejtős felé azért billen a mérleg, mert ha igazán tetszik valaki, annak betegen is írok, és nem küldök ilyen üzenetet.

40/N

tegnap 10:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lerázott, most pedig még bunkó is a semmire. Helyedben lezárnám.
tegnap 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább most derüljön ki milyen, mint ha már 1 hónapja együtt vagytok és akkor játssza ezt be. Sajnos ilyen is van. #6 nem véletlen írta csak kérdésbe, ezt a kettőt összehasonlítani, szerinte megírni egy levelet és feladni a postán majd megvárni míg odaér

Ugyanannyi idő mint 10 mp-s üzenetet küldeni. Mindegy bele sem megyek, van aki így gondolkozik, az keressen hasonló gondolkozású párt es akkor beszelgessenek havi 1x.

tegnap 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben felejtős.
tegnap 11:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
lépj tovább, ő is ezt tette, sajnos elég bunkón de ez van, még időben kiderült, hogy milyen. én le is tiltanám, hogy ne két hét múlva jusson eszébe újra felvenni a kapcsolatot.
tegnap 11:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Na pont ez a fajta nagyképű és kioktató felelősséghárítás amit a 6-os válaszban még visszaír pár nap után a kiszemelted, az a legnagyobb jelzés, hogy egy jellemtelen, gerinctelen, mindent is a másikra kenő szar alakról van szó. Ez pofázik postagalambról 2024-ben, miközben hétfőig még gondolom 10 percenként szórta neked az üziket. Gondolom ezt a fellengzős szöveget a végére már saját maga is elhitte, és hogy te vagy a rossz a történetben. Jobban jártál hogy nem jöttetek össze, szerintem egyértelmű.

Ja és hogy mi történt, szerintem se beteg volt, hanem talin és utána még jó voltál nála, de aztán zöld utat kapott valakinél, akit még nálad is sokkal jobbnak hisz. És beindult egyből a hazudozás, bújdosás, ignorálás és hülyének nézés. Tipikus jelenkori történet.

tegnap 14:17
 18/21 A kérdező kommentje:

A 6-os válaszban írtakat itt kaptam ezen az oldalon privátban valakitől. Lehet én nem fogalmaztam meg normálisan, bocsánat.

Ettől függetlenül egyetértek veled, azóta se írt egy sort sem. Délben töröltem is az egészet.

tegnap 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem. Hát akkor csak simán ghostingolt az ember, a korábban már közölt lehetséges ok miatt.

Az a privát válasz meg kicsit olyan, mintha nem olvasta volna el figyelmesen a történetet. Enyhén szólva áldozathibáztató. Már nem a postagalambok idejét éljük, hanem olyan időket ahol alap a ghosting, és sajnos ennek hatására ha csak fél napig nincs válasz, egyesek már erre fognak gondolni. Másrészt meg azon is múlik mennyire online valaki, itt emberünk végig zöld volt annak ellenére, hogy nagyon nem ér rá. Szerintem kár védeni a védhetetlent. Még ha valóban akadnak is türelmetlen, követelőző emberek, de szerintem itt pont nem arról volt szó. Kérdező érzései teljesen jogosak, főleg mivel végül kiderült hogy valóban ghosting áldozatává vált.

tegnap 14:52
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is a megerősítő választ.
tegnap 16:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!