Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdezik meg társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik meg társkeresőn,hogy mi az ideálod,ha utána meg megsértődik,hogy ő ebbe pont nem esik bele? Vagy egyáltalán,hogyan lehet ezt előre meghatározni?

Figyelt kérdés
Nekem volt régen elképzelésem/ideálom,hogy kit szeretnék magam mellé.Találtam is olyat,de egyáltalán nem illettünk össze. Akkor innentől nem hülyeség ilyeneket felállítani ismerkedésnél? Úgy is érzed,hogy akivel randira mész szimpi-e vagy sem,megvan-e a kémia vagy sem,nem?
ma 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Az osszeilles fontos,amikor hasonloak vagytok. Hasonloan gondolkoztok.
ma 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is hülyeség rákérdezni és aztán megharagudni azért, hogy mégse az ideálod. Bár szerintem már önmaga butaság ideált kergetni aki nem létezik.
ma 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Sok mindent elmond egy emberről, ha emiatt megsértődik, valószínűleg nincs önbizalma, nincs békében önmagával. Szerintem egy túlértékelt kérdés ez az ideál dolog.
ma 14:55
 4/14 A kérdező kommentje:
én is így gondolom,ahogy utolsó írta.
ma 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Azért szarul tud esni, hogy mégse jössz be a másiknak. Nem igazán van köze az önbizalomhiányhoz...
ma 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
A tarskereso ma mar nem valo nagyon sertodos embereknek.. a kozossegi oldalak omlik a kritikat az elvarasokat.. a tarskereso a laza felig meddig lexarom fele embereknek valo.
ma 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
#5 Ha már társkeresőn beszéltek, akkor eleve külsőleg tetszel neki. Most ha ő azt mondja, ő a világos hajú kék szemű lányok az esetei, ha mondani kell neki valamit. De tegyük fel, neked barna haj barna szem. Ha ezen megsértődsz, de az önbizalom hiány.
ma 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem 7, hanem amikor már randiztok egy ideje és mégse tetszik a másik. Arra utaltam amit maga az OP is kifejtett.
ma 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Sokan nem az esetukkel jonnek ossze es azt mondjak senkire nem cserelnek le a parjukat. Az hogy can egy ideal valaki fejeben mind csak valami rajongas altal kialakult kep, de ettol fuggetlenul olyan is az esete lehet akirol nem tudja hogy az. Pl azt mondom a hamburger a kedvencem de meg sosem ettem pizzat es annyira be jon a pizza hogy utana mar az lesz a kedvencem.
ma 15:20
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Ne kulsore, hanem belsore legyen idealod. Hosszutavon ez a fontos. Kulsore tetszhet olyan, aki nem az eseted (pl barna a haja, kek a szeme, kicsit alacsonyabb), de a belso ertekek es azok egyezosege igenis fontos es abbol nem szabad lejjebb adni.
ma 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!