Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn képcserék és beszélgetés után találkozót ajánl fel egy férfi és vissza írok, hogy benne vagyok találkozzunk, akkor utána miért nem ír és miért tűnik el?
Figyelt kérdés
Több képet is küldtem magamról, hogy el tudja dönteni tetszem-e. Ha pedig mégse tetszettem, akkor miért hívott el randizni? Ha pedig elhívott, miért lépett le? Érti ezt valaki?okt. 28. 07:36
1/12 anonim válasza:
Jött valaki más. Ennyi. Engedd el. Ez a húspiac.
2/12 A kérdező kommentje:
Csak egy napja beszélgettünk. Gyorsan jött a másik. De mindegy is. Csak érdekes.
okt. 28. 07:48
3/12 anonim válasza:
Már igent mondtál, nem strapálja magát. Kb ennyire érdekled. Én ezt gondolom.
4/12 anonim válasza:
Minek több kép. Nem nyomultál nagyon? Hát sajnos még ha találkozol vele, akkor is lehet, hogy van más, ez ilyen ez a netes társkereső.
5/12 anonim válasza:
Ne vedd magadra, örülj, hogy nem olyan volt mint én, akit nem tudnál levakarni magadról. :)
Minden nő egyedileg értékes, lehet, ő 1 fajta típust keresett.
6/12 anonim válasza:
Lehet beijedt, mert azt szokta meg, hogy visszautasítják vagy csak ego növelni van fent, de talizni igazából senkivel sem akar.
7/12 anonim válasza:
Pontosan mióta nem ír? Lehet, hogy csak dolga akadt.
8/12 A kérdező kommentje:
Két napja.
okt. 28. 10:31
9/12 anonim válasza:
Sokan csak kihívásokat keresnek, pont azt szeretik h senkinek nem kellenek.
Itt a gyakorin is sok az ilyen panasz.
Tanulság, hogy nem kell minden balféknek esélyt adni.
Legyenek elvárásaid!
10/12 A kérdező kommentje:
9-es azt én is észrevettem, hogy sokan csak rinyálni szeretnek. Tenni bármiért is gyávák és lusták.
okt. 28. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!