Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balassagabor kérdése:
Mi lehet a nyerő stratégia? A társkapcsolat létesítésénél két utat látok. Beszélgetünk, de nagyon gyorsan találkozzunk is.... vagy beszélgetünk és kb soha nem találkozunk. Mennyi lehet az ideális idő szerintetek?
Figyelt kérdés
A férfiak sokszor sürgetik a dolgot, de a nőknél is előfordul. Szerintem fontos, hogy legyen egy alapos beszélgetés, ne csak egy rapid gyors este pl. Kell, hogy kialakuljon a gondolat, amikor már vágyod, hogy beszélhess a másikkal... mit gondoltok?2022. júl. 24. 14:11
1/4 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a kérdésed egy érthetetlen katyvasz. Fuss neki még egyszer érthető, emberi nyelven. Mi a f*** például az, hogy "társkapcsolat"? Eddig soha életemben nem találkoztam ezzel a szóösszetétellel, pedig ha valaki, hát én aztán elég sok és változatos olvasnivalókon rágtam át magam eddigi életemben.
2/4 anonim válasza:
Hát először kell találkozni, utána lehet elkezdeni beszélgetni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha úgymond a kötelező beszélgetés témákon túl vagytok kb egy-két hét alatt attól függ mennyire vagytok zárkózottak. Úgyis érzitek egy idő után, hogy a személyes tali dobni fog a dolgokon.
4/4 A kérdező kommentje:
1-es. A társkapcsolat egy magyar szó, nincs benne semmi rendkívüli. Emberek között létrejövő kapcsolat. Vannak emberek akik kapcsolatban vannak, mint például most Mi, digitálisan. Azonban ha egyszer találkozunk és megismerkedünk akkor társas kapcsolatba kerülünk egy kávé mellett például.
2022. júl. 24. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!