Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm valahogy mindig a legrosszabb oldalam hozza ki belőlem, kiakadok, dührohamom van, védekező állásban vagyok, miért?
Meg olyanok is vannak akik mellett átmegyek egy csicskába is kb, vagy olyanok is akik mellett meg egyenesen házisárkány is leszek annyira nyomi a másik.
Valoban mindenki mast hoz ki
Mikkel váltja ki mindezt?
Mondjuk a védekező állást leginkább azzal lehet, ha támad, cseszeget. Kérdés, hogy minek ilyennel párkapcsolatot csinálni. Erre az ellenségeid is jók lennének. :-)
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy nem azért jöttél össze vele mert tényleg összeilletek, hanem valami más ok miatt. Hormonok/a vágy hogy legyen kapcsolatod, mindegy hogy kivel - valami ilyesmi.
Aztán kiderült, hogy nem csak hogy nem alkotok jó párt (sokan elevickélnek ebben a köztes, se nem jó, se nem rossz kapcsolatban) hanem egyenesen ütközik is a személyiségetek (ilyenkor van az, hogy, jobb minél hamarabb véget vetni a kapcsolatnak)
9
Folyton beleköt mindenbe amit csinálok, hogy az miért nem jó úgy.
Bevallom szeretem ha békén hagynak , szeretem a konfliktusmentes, nyugis létet, nem szeretem az erőszakosságot mert látszólag nem reagálom jól ha irányítani akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!