Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm valahogy mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm valahogy mindig a legrosszabb oldalam hozza ki belőlem, kiakadok, dührohamom van, védekező állásban vagyok, miért?

Figyelt kérdés
Sosem ismertem ezt az oldalam szerintem nem is ez vagyok.
ma 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem illetek össze.
ma 11:31
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki mást hoz ki. Nekem is vannak olyanok akik csak provokálni tudnak annyira idegesitőek. Habár ez nekem pikk pakk lejön még egy randit se érnek el nálam, nemhogy kapcsolatot.
ma 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Meg olyanok is vannak akik mellett átmegyek egy csicskába is kb, vagy olyanok is akik mellett meg egyenesen házisárkány is leszek annyira nyomi a másik.

Valoban mindenki mast hoz ki

ma 11:37
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Miért az ő hibája, ha neked dühkezelési problémáid vannak?
ma 12:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikkel váltja ki mindezt?

Mondjuk a védekező állást leginkább azzal lehet, ha támad, cseszeget. Kérdés, hogy minek ilyennel párkapcsolatot csinálni. Erre az ellenségeid is jók lennének. :-)

ma 12:03
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Ismertem egy pasit. Egészen jól alakult minden, egy hullámhosszon voltunk hónapokig. Aztán jött az első nézeteltérés. Apróság volt, nem értettem vele egyet, és nem akartam engedni belőle. Teljesen kifordult magából, emelte a hangját, hisztizett, manipulált, mindent bevetett. Teljesen meglepett. Aztán rájöttem, hogy gyerekként abban nőtt fel, hogy mindig igaza van, a szülei sem mertek ellent mondani neki, ahogy az exei sem. Konrkétan én voltam az első, aki kiállt magáért. Szakítottam vele, később persze azt hallottam vissza, amit kb leírtál. Szóval a másik oldal meghallhatása ebben a helyzetben is érdekes lehetne.
ma 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy nem azért jöttél össze vele mert tényleg összeilletek, hanem valami más ok miatt. Hormonok/a vágy hogy legyen kapcsolatod, mindegy hogy kivel - valami ilyesmi.

Aztán kiderült, hogy nem csak hogy nem alkotok jó párt (sokan elevickélnek ebben a köztes, se nem jó, se nem rossz kapcsolatban) hanem egyenesen ütközik is a személyiségetek (ilyenkor van az, hogy, jobb minél hamarabb véget vetni a kapcsolatnak)

ma 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Az miért a nő hibája, hogy NEKED!! dühkezelesi rohamaid vannak? :D
ma 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Miken idegeskeds_? Mik azok a dolgok, amiktol dühromaot kapsz? (És ő az oka)
ma 12:19
 10/13 A kérdező kommentje:

9

Folyton beleköt mindenbe amit csinálok, hogy az miért nem jó úgy.

Bevallom szeretem ha békén hagynak , szeretem a konfliktusmentes, nyugis létet, nem szeretem az erőszakosságot mert látszólag nem reagálom jól ha irányítani akarnak.

ma 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!