Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen volt az eddigi legrosszabb randitok?
Nincs ilyen sztorim, és azért nem hallasz tőlünk nagyon ilyet, mert mi örülünk, ha összejön valami, nem igazán válogatunk, úgy mint a nők. Ők megtehetik, mert egy nőre jut egy tucat férfi manapság (ezért is magányos a nagy többségünk), így ha véletlen bejön egy randi, akkor ott már nincsenek nagy elvárásaink.
Lányoknál úgy néz ki egy netes társkeresés, hogy 1 nap alatt kapnak 50 matchet, abból kiválasztnak egyet, a többinek vissza sem írnak. Mi kapunk hetente 1-5 matchet, abból jó ha 1 visszaír.
A hibát a társadalomban keresd.
19 voltam, a barátnőm 4X. Megyk hozzájuk, a társasház kapuja nyitva, íy nem csöngettem. Ajtón csengetek, kinyílik, és ott áll velem szemben egyenruhában a rendőrtiszt férj...csak azért nem fagytam le, mert egyből megkérdezte, hogy miben segíthet, és meg belöktem egy kamu nevet, hogy kiket keresek, mire ő simán mondta, hogy melyik fenti emeleten laknak. Felmentem, lejöttem lifttel, majd 2+ órát vártam a parkban mire lelépett otthonról.
Másik barátnőmmel egy konferencián randiztunk. Neki konferencia volt, és kihasználtuk, hogy pont egy szállodában. Na ez így indult. megyek be az ajtón, erre egy hang: Tarcsa kérem! Odanézek, és ott az ex-férje. Közös a szakmájuk. Jó telefonváltás, majd leülök a bárban és várom. Erre odalép a szálloda 2 kidobója, és megkérdik, hogy mi járatban, és hol a meghívóm? (Mint kiderült, a csajom barát és kolléganője küldte őket, mert rühelt.) Ezt megoldotta a jelvényem. Maradtam. Jó 3 óra múlva, meg rohant a csajom az ex férjével a kórházba, mert a fiuk karambolozott.
Nem volt ilyenem, mert még sosem randiztam senkivel.
38 f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!