Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Milyen volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen volt az eddigi legrosszabb randitok?

Figyelt kérdés
Nőktől rengeteg ilyen sztorit lehet olvasni, de kíváncsi lennék a másik oldalra is.
2023. jan. 6. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Nincs ilyen sztorim, és azért nem hallasz tőlünk nagyon ilyet, mert mi örülünk, ha összejön valami, nem igazán válogatunk, úgy mint a nők. Ők megtehetik, mert egy nőre jut egy tucat férfi manapság (ezért is magányos a nagy többségünk), így ha véletlen bejön egy randi, akkor ott már nincsenek nagy elvárásaink.

Lányoknál úgy néz ki egy netes társkeresés, hogy 1 nap alatt kapnak 50 matchet, abból kiválasztnak egyet, a többinek vissza sem írnak. Mi kapunk hetente 1-5 matchet, abból jó ha 1 visszaír.

A hibát a társadalomban keresd.

2023. jan. 6. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régen társkeresőn ismerkedtem egy lánnyal. Rutintalan és naív voltam, fel sem tűnt, hogy nem oszt meg, nem küldd egész alakos képeket. Megbeszéltük a találkozót, megjelent egy nő, nagyjából a fotókról ismert arccal, "alatta" egy irdatlan, tényleg formátlanul kövér és elhanyagolt bálnatest, mintegy 30-40 kg-val az általa megadott súly felett, ami persze korántsem felelt meg a szintén általa megadott "átlagos" testalkatnak. Ez még csak hagyján, bár önmagában már ez is elég. Úriemberként nem fordultam azonnal sarkon, hanem udvariasan leültem vele egy teraszra, ahol a kikért két deci vörösborát egy hajtásra kiitta, azonnal kért még egyet, azt is kiitta. Ezután közölte, hogy ne csodálkozzak semmin, talán kiszámíthatatlanul fog viselkedni, mert erős antidepresszánsokat szed, amikre nem lenne szabad inni. Kért még egy bort, noha finoman jeleztem, hogy semmiféle extra műsorra nem vagyok vevő. Miután felhörpintette a harmadik pohár bort is, felugrott, odalépett hozzám, lehajolva irtózatosan közönséges és visszataszító módon lesmárolt, kijelentve, hogy meg fog baszni. Ő engem. Nos, elnézést kértem, mosdóra távozást színlelve leléptem a randiról, azt hiszem, rohantam, mintha menekülnöm kellene előle. Ez volt életem három társkeresős randija közül az egyik, a másik kettő nem volt ilyen durva, viszont azok is teljes mértékben eredménytelenek voltak.
2023. jan. 6. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2. :D
2023. jan. 6. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem volt rossz egyik sem. Igaz csak 3 különböző személlyel volt, összesen talán 6 alkalom, de elég is annyi, gyűjtöttem belőle annyi szép emléket, ami elég a maradék időre. Azon felül pedig... "minek"?
2023. jan. 6. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Persze ha nagyon rossz dolgot kikellene emelni - bár ez inkább már vicces - az az fazon volt a közelben, aki feltört néhány tojást és úgy nyersen megette/megitta őket. Ilyet addig még nem láttam.
2023. jan. 6. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Irogattam egy nővel, de valami mocskos stílusban, mind ketten, megdumáltunk egy randit, hogy szétszexeljük egymást. Hú de jó, egy környéken lakunk. Na oda megyek, erre kiderült, hogy egy ismerős, ronda csaj volt a tágabb haveri körömből. El is jöttem gyorsan. Persze álnéven irogattunk, gőzöm se volt, hogy ő az. Szerintem neki se.
2023. jan. 6. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

19 voltam, a barátnőm 4X. Megyk hozzájuk, a társasház kapuja nyitva, íy nem csöngettem. Ajtón csengetek, kinyílik, és ott áll velem szemben egyenruhában a rendőrtiszt férj...csak azért nem fagytam le, mert egyből megkérdezte, hogy miben segíthet, és meg belöktem egy kamu nevet, hogy kiket keresek, mire ő simán mondta, hogy melyik fenti emeleten laknak. Felmentem, lejöttem lifttel, majd 2+ órát vártam a parkban mire lelépett otthonról.

Másik barátnőmmel egy konferencián randiztunk. Neki konferencia volt, és kihasználtuk, hogy pont egy szállodában. Na ez így indult. megyek be az ajtón, erre egy hang: Tarcsa kérem! Odanézek, és ott az ex-férje. Közös a szakmájuk. Jó telefonváltás, majd leülök a bárban és várom. Erre odalép a szálloda 2 kidobója, és megkérdik, hogy mi járatban, és hol a meghívóm? (Mint kiderült, a csajom barát és kolléganője küldte őket, mert rühelt.) Ezt megoldotta a jelvényem. Maradtam. Jó 3 óra múlva, meg rohant a csajom az ex férjével a kórházba, mert a fiuk karambolozott.

2023. jan. 6. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tali a blahan, nekem mar elitte is nagyon kellett fossak de o fagyizni akart az ottani mekibe. Bementunk, rendeltunk nyaltuk aztan ramjott a fosas. Felugrottam es szaladtam a wchez, a wcs neni probalta kerni a nyugtat de en egyszeruen muszaj volt elerjem a budit. A wcrol irtam neki facen hogy elet halal szituacioba vagyok , nem valaszolt. Mire kijottem mar se a taskam se a penztarcam nem volt meg, a csajnak meg hult helye
2023. jan. 7. 06:17
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt ilyenem, mert még sosem randiztam senkivel.

38 f incel

2023. jan. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!