Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Randiztam egy pasival 3x. Nagyon tetszik, én is nagyon tetszik neki, van kémia. Neki is van gyereke meg nekem is. Emiatt meg a távolság miatt (majdnem 100km) nem tudunk gyakran találkozni. Meg odaköltözni se tudnánk egymáshoz a gyerekek miatt majd a gyerekek miatt (felváltva vannak a gyerekek neki is, nekem is a másik szülővel). Nem tudom mi legyen. Nagyon jó vele lenni. Szeretnék vele lenni de a távkapcsolat se jó pl ha távkapcsolat lenne. Nem kellene "feladni" a dolgot mert tényleg jó vele de nem tudom milyen gyakran tudnánk találkozni..Mit tanácsoltok?ma 21:20
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudunk találkozni gyakran Azért gondolkodok ezen. Nem jó ha mondjuk csak heti 1x2x lehet csak találkozni szerintem. A költözést nem most gondoltam hanem majd. A távolság miatt is. Csak a gyerekek miatt nem tudunk a másikhoz költözni. Jó vele tényleg csak nem tudom mennyire lesz jó így.
ma 21:52
3/3 AzImi válasza:
Szerintem vágj bele, először legyen távkapcsolat, aztán később valamelyikőtöknek költözni kell. Nem kell elsietni semmit, csak hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, biztos a pasi is már tervezgeti, hogy legyen megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!