Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem a lány kedvességét, hogy lehet ezt elkerülni?
Szóval a lány túl kedves volt velem, én meg azt hittem van esélyem nála. Ezért gondoltam lépek, és aztán az lett, hogy ne gondoljak ebbe bele semmit, de volt már neki ebből gondja hogy félreértették.
Ilyesmit hogy lehetne elkerülni a későbbiekben?
#4!
Ne bohockodj Aladár! Szeretem a noket.
Szia
Miből gondolod, hogy nincs esélyed nála?
Mit tett a lány?
Értékelendő, hogy kezdeményeztél, főleg a mai világban.
Szerintem kérdezd meg mégegyszer, például hívd el moziba, kérdezz nyíltan/egyértelműen.
Ha erre nemet mond, akkor legalább tudod ténylegesen, hogy nem kell tovább próbálkozni, és ettől megnyugodhatsz, hogy nem tettél semmi rosszat.
8as vagyok
Azt elfelejtettem, majd írj, hogy mi történt.
Bátorság.🤍
ahogy én próbáltam jobban közeledni hozzá, ő úgy tűnt, távolodni akar. Végül persze beszéltünk, a lány azzal kezdte, hogy ilyen irányú érdeklődése nincsen. Én persze "hamár csak előre tudok menekülni" akkor igen, bevallottam hogy lebuktam, jól érzi, és szerettem volna kettesben csinálni vele valamit. Dehát igy nyilván nem lehetett...
nem akarom lerúgni magamról a dicséreteket, de mitől vagyok "talpraesett" meg "értékelendő"? Valahogy ezeket nem értékelte még egy lány sem, max megjegyezték, hogy "kitartó vagy", de ettől nem lettem én a befutó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!