Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félreértettem a lány kedvesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértettem a lány kedvességét, hogy lehet ezt elkerülni?

Figyelt kérdés

Szóval a lány túl kedves volt velem, én meg azt hittem van esélyem nála. Ezért gondoltam lépek, és aztán az lett, hogy ne gondoljak ebbe bele semmit, de volt már neki ebből gondja hogy félreértették.

Ilyesmit hogy lehetne elkerülni a későbbiekben?

tegnap 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes kommunikáció. Ha ő nem egyértelmű, akkor ér finoman rákérdezni.
tegnap 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ahogy mondja az 1!
tegnap 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ő adja a jeleket, te, mi ferfiak meg félre értjük azokat. Nincs ezzel baj, biztos jót tesz az egojának. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
tegnap 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
3# jajj de utalja valaki a nőket!😃🤡
tegnap 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

#4!

Ne bohockodj Aladár! Szeretem a noket.

tegnap 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meno vagy,h beprobalkoztal. Talpraesett vagy. N
tegnap 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerencse hogy senki se lett baja. Ebben a sztoriban márminthogy.
tegnap 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Miből gondolod, hogy nincs esélyed nála?

Mit tett a lány?

Értékelendő, hogy kezdeményeztél, főleg a mai világban.

Szerintem kérdezd meg mégegyszer, például hívd el moziba, kérdezz nyíltan/egyértelműen.

Ha erre nemet mond, akkor legalább tudod ténylegesen, hogy nem kell tovább próbálkozni, és ettől megnyugodhatsz, hogy nem tettél semmi rosszat.

tegnap 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:

8as vagyok

Azt elfelejtettem, majd írj, hogy mi történt.

Bátorság.🤍

tegnap 22:15
 10/10 A kérdező kommentje:

ahogy én próbáltam jobban közeledni hozzá, ő úgy tűnt, távolodni akar. Végül persze beszéltünk, a lány azzal kezdte, hogy ilyen irányú érdeklődése nincsen. Én persze "hamár csak előre tudok menekülni" akkor igen, bevallottam hogy lebuktam, jól érzi, és szerettem volna kettesben csinálni vele valamit. Dehát igy nyilván nem lehetett...

nem akarom lerúgni magamról a dicséreteket, de mitől vagyok "talpraesett" meg "értékelendő"? Valahogy ezeket nem értékelte még egy lány sem, max megjegyezték, hogy "kitartó vagy", de ettől nem lettem én a befutó...

tegnap 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!