Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt lényegében vehetem elutasításnak?
Szerintem azt hitte hogy csak barátilag akarsz vele találkozni, de semmi egyéb.
És ezért nem lelkesedett annyira.
Az a baj itt mint rengeteg más embernél is, hogy azt hitted. Tehát nem tudod biztosra és egy lehetből építkezel.
Ha tetszik neked akkor hívd el randira vagy bármire.
Ha akkor kapsz egy igen-t vagy nem-et az már biztos.
Szerintem egyértelműen közölte veled, hogy ismerkedik és ha vevő vagy rá akkor lehet együtt sportolni, de amikor válaszolt neked, hogy lehet róla szó, beszélljétek meg akkor nem írtál rá semmit. Ha most ez nem tűnik elutasításnak a részedről akkor megeszem a kalapom. Régebben tetszettél neki és akkor nem jött össze szóval szerintem óvatosan próbálna közeledni, de falakba ütközik mert te nem megbeszélni akarod mikor lenne jó találkozni hanem ghostolod jóformán.
Természetesen lehet nemcsak veled ismerkedik, de megértem hiszen hozzá se szólsz. Ha érdekel tedd félre az egót, fölösleges bizonytalanságot és írd meg neki, hogy van időd megbeszélni mikor lenne jó a találka. Nyilván ha utána sem megy a beszélgetés (talit beleértve) mert nem ír vissza, vagy döcög akkor hagyjad, de valszeg elhívott és te nem vagy rá vevő.
Nem egyértelmű.
Sőt, azt írta, hogy akarja... mit kellett volna, egyből érted megy fehér lovon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!