Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt lényegében vehetem elutasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt lényegében vehetem elutasításnak?

Figyelt kérdés
Régebbről ismerek egy 30as férfit, akinek régebben tetszettem, de akkor nem jöttünk össze. Most decemberben ismét találkoztam vele egy karácsonyi buliban, ő jött oda hozzám, beszélgetésbe elegyedtünk, de semmi különös nem történt. Mondta, hogy egy éve nincs barátnője, szeretne ismerkedni, de ezt a témát akkor ennyiben is hagytuk. Karácsonykor írtam neki, hogy kellemes ünnepeket, de több beszélgetés akkor nem történt. Újévkor ő írt rám, ekkor már egész jól elbeszélgettünk, említette, hogy a lakhelyemhez közeli sportközpontba jár sportolni hetente többször is. Gondoltam jó ürügy lesz ennek kapcsán találkozóra hívni, de egyből nem akartam ezzel letámádni. Tovább beszélgettünk, majd megemlítettem neki, hogy ha egyszer van kedve és ideje találkozhatnánk itt a környéken, ha erre jár. Erre csak annyit írt, hogy jól van, majd megbeszélhetjük,hogy mikor jó. Én erre már nem válaszoltam, mert úgy érzem, hogy ez egy egyértelmű elutasítás, hogy nem érdekli ez az egész. Ő sem írt ezután már semmit. Túlgondolom vagy jól érzem, hogy semlegesen/elutasítóan reagált erre? Elképzelhető, hogy több vasat tart a tűzben?
jan. 2. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem azt hitte hogy csak barátilag akarsz vele találkozni, de semmi egyéb.

És ezért nem lelkesedett annyira.

jan. 2. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre még én is ezt írtam volna hogy oke majd pontositjuk. Mégis mit kellett volna? Ilyenkor még azt se tudja az ember mikor jár arra legkozelebb, pláne ha random szokott csak menni, meg eleve mikor szoktál te otthon lenni, semmit. Eleve adott a válasz is, hogy majd megbeszéljük mikor.
jan. 2. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
"annyit írt, hogy jól van, majd megbeszélhetjük,hogy mikor jó. Én erre már nem válaszoltam" - te akasztottad meg az ismerkedést. Válaszolhatsz még, hogy "esetleg a jövő héten kedden, ha neked is megfelel."
jan. 2. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
3. Foleg ha azt se tudja előre, jovőhét kedden akar e majd menni edzeni.
jan. 2. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4 - de erre fog valamit válaszolni, ha még nem tett le egészen a kapcsolati lehetőségről.
jan. 2. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
De ilyenkor az edzésrol van szo az van a fejében es nem egy kellemes randi. Es az edzésen fog agyalni.
jan. 2. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj itt mint rengeteg más embernél is, hogy azt hitted. Tehát nem tudod biztosra és egy lehetből építkezel.

Ha tetszik neked akkor hívd el randira vagy bármire.

Ha akkor kapsz egy igen-t vagy nem-et az már biztos.

tegnap 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelműen közölte veled, hogy ismerkedik és ha vevő vagy rá akkor lehet együtt sportolni, de amikor válaszolt neked, hogy lehet róla szó, beszélljétek meg akkor nem írtál rá semmit. Ha most ez nem tűnik elutasításnak a részedről akkor megeszem a kalapom. Régebben tetszettél neki és akkor nem jött össze szóval szerintem óvatosan próbálna közeledni, de falakba ütközik mert te nem megbeszélni akarod mikor lenne jó találkozni hanem ghostolod jóformán.

Természetesen lehet nemcsak veled ismerkedik, de megértem hiszen hozzá se szólsz. Ha érdekel tedd félre az egót, fölösleges bizonytalanságot és írd meg neki, hogy van időd megbeszélni mikor lenne jó a találka. Nyilván ha utána sem megy a beszélgetés (talit beleértve) mert nem ír vissza, vagy döcög akkor hagyjad, de valszeg elhívott és te nem vagy rá vevő.

tegnap 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű.

Sőt, azt írta, hogy akarja... mit kellett volna, egyből érted megy fehér lovon?

tegnap 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!