Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítás után érdemes keresnem újra?
Egy hete zárult le egy másfél hónapos ismerkedésem. Jól indult,sokat beszélgettünk. Sajnos eleinte nem tudtunk találkozni, összesen 6 randink volt a másfél hónap alatt. Csók, ölelés volt, de nem feküdtünk le egymással.
Arra hivatkozva, hogy nincs szikra közöttünk lezárta az ismerkedést.
Azt mondta, hogy hiányozni fogok neki, de nagyon baráti az ismerkedés, hiányzik valami plusz.
Hiányzik nagyon, talán el kellene engednem.
Én vagyok a nő, 31 éves, Ő pedig 40
Ciki ide kiirni ennyi idősen egy ilyen jellegű kérdést, de megteszem..
Keressem? vagy inkább engedjem el, hiszen egy nőnek legyen tartása..?
Ha egy nő mondja egy pasinak akkor felesleges tovább erőltetnie.
Ha egy pasi akkor az azért van mert vagy nem tudta 6 randiból megdugni és feladata, vagy már más csaj jött be a képbe és inkább arra akar koncentrálni.
#1 tök nem erről van szó szerintem. 40 évesen, van annyi tapasztalata, hogy tudja, hogy random dugásból csak megbántódás lesz. És szerintem nem akarja csak úgy megdugni, ha nincs semmi ezért, mert nem éri meg, hogy megbántsa aztán.
Kérdező engedd ezt el.
Talán amiatt motoszkált a fejemben, hogy mi lenne, ha írnék neki , mert úgy fogalmazott elköszönés előtt , hogy hagyjuk az ismerkedést és meglátja, hogy hiányozni fogok-e neki..
De nyilván ez sem jelent semmit.. ha erdekelném, akkor már keresett volna 😢
31 éves nőként ne fuss már egy férfi után.
Engedd el, ha egy férfi akar akkor tesz érted, nem elutasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!