Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítás után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítás után érdemes keresnem újra?

Figyelt kérdés

Egy hete zárult le egy másfél hónapos ismerkedésem. Jól indult,sokat beszélgettünk. Sajnos eleinte nem tudtunk találkozni, összesen 6 randink volt a másfél hónap alatt. Csók, ölelés volt, de nem feküdtünk le egymással.

Arra hivatkozva, hogy nincs szikra közöttünk lezárta az ismerkedést.

Azt mondta, hogy hiányozni fogok neki, de nagyon baráti az ismerkedés, hiányzik valami plusz.

Hiányzik nagyon, talán el kellene engednem.

Én vagyok a nő, 31 éves, Ő pedig 40

Ciki ide kiirni ennyi idősen egy ilyen jellegű kérdést, de megteszem..

Keressem? vagy inkább engedjem el, hiszen egy nőnek legyen tartása..?

#ismerkedés #Elutasítás után keresni
szept. 25. 23:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem egészséges számolgatni a találkozást. Ha nem érezted, hogy megtennéd, jól tetted, hogy nemet mondtál. Nekem is több időre van szükségem. Átlagban 2 hónap ismeretség után, ha nem történik semmi, akkor inkább elengedem a dolgot. Volt ez már úgy is, hogy a pasin múlott inkább. Nincs időhöz kötve, hogy mikor KELL lélektani egymással. Ha az ember nem érzi, akkor hónapok múlva sem fogja.
okt. 20. 20:36
 22/25 anonim ***** válasza:

"Csók, ölelés volt, de nem feküdtünk le egymással.

Arra hivatkozva, hogy nincs szikra közöttünk lezárta az ismerkedést.

Azt mondta, hogy hiányozni fogok neki, de nagyon baráti az ismerkedés, hiányzik valami plusz."

Nem tudom miért akarod, hogy újra elzavarjon amikor már elutasított egyszer téged. 100% ha felkeresed már nem szépen fogja mondani hanem elküld a picsába mert értetlen vagy.

AZÉRT NEM SZEXELT VELED MERT NEM VONZÓDIK HOZZÁD, NEM ÁLL RÁD FEL A FASZA!

Hiába kelletted magad akkor se lesz veled kapcsolatban sem.

Remélem felfogtad végre valahára szeptember óta. 31 évesen azért másképp állhatnál már az ismerkedéshez és főleg önmagadhoz.

!LEGYEN MÁR B+ ÖNBECSÜLÉSED, NE MÁSZKÁLJ OLYAN PASI UTÁN AKINEK NEM KELLESZ!

okt. 21. 17:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem kerestem kedves utolsó! Igazán méltányos a kommunikációd felém 😅nagyon is rám volt izgulva egyébként, felállt neki, ha így érthetőbb
okt. 21. 20:36
 24/25 anonim ***** válasza:

Ja persze azért mondta, hogy barátnak néz, nincs meg a szikra. 31 évesen tudhatnád, hogy a férfiaknak feláll, de nem mindig az adott nőtől hanem egyszerűen természetes dolog. Egyébként azért vagyok durva és világi paraszt, hogy végre észreved már magad.

Mindenki (jóformán) leírta, hogy heverd ki, de te nem azt csinálod hanem azon töprengsz, hogy rá írj-e, felkeresd-e.

Óriásian értetlen vagy és biza semmi önbecsülésed nincs ha olyan férfi után futsz aki mégcsak barátkozni se akar veled. Nekem 8, nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot, de lehet, hogy letiltott a francba és biztos, hogy elküldene oda! Alázd meg saját magad. Hajrá!

okt. 21. 20:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Csak kiemeltem a kérdést.. Nem fogom keresni.
okt. 22. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!