Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítás után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítás után érdemes keresnem újra?

Figyelt kérdés

Egy hete zárult le egy másfél hónapos ismerkedésem. Jól indult,sokat beszélgettünk. Sajnos eleinte nem tudtunk találkozni, összesen 6 randink volt a másfél hónap alatt. Csók, ölelés volt, de nem feküdtünk le egymással.

Arra hivatkozva, hogy nincs szikra közöttünk lezárta az ismerkedést.

Azt mondta, hogy hiányozni fogok neki, de nagyon baráti az ismerkedés, hiányzik valami plusz.

Hiányzik nagyon, talán el kellene engednem.

Én vagyok a nő, 31 éves, Ő pedig 40

Ciki ide kiirni ennyi idősen egy ilyen jellegű kérdést, de megteszem..

Keressem? vagy inkább engedjem el, hiszen egy nőnek legyen tartása..?

#ismerkedés #Elutasítás után keresni
szept. 25. 23:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meglepő, hogy ennyi idősen 6 randi, gondolom online is rengeteget beszéltetek, mégis korainak érezted a szexet, egyáltalán nem viszonoztad, miközben ő már egyértelműen jelzett a 4. randin.

Nos vagy érezted, hogy valami nem kerek, nem ér rá mindig találkozni (azaz más nő, nők is képben lehet), ezért óvatosságból vártál.

Második eset amit el tudok képzelni, hogy még szűz vagy, ezért vársz sokáig, amiről ő nem tudott, ezért lezárta gondolván kéreted magad.

Harmadik eset, nem találtad vonzónak, lehet mellette másokkal is ismerkedtél, esetleg játszottad az elérhetetlent, hogy teperjen. Most, hogy lezárta pedig bántja az egód.

Első esetben szerintem jobb elengedni, második esetben beszélhetsz vele erről, hogy ezért neked tovább tart megnyílni. Harmadik esetben pedig ha akarsz valamit, nyeld le az egód és fokuszalj egy férfire, ne csak várd a sült galambot.

szept. 26. 06:38
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Magadat tedd rendbe. Eleve az sem normális, hogy így naplózod a találkozókat. Huszonévesen tizenX évvel ezelőtt második találkozón már a pasinál aludtam...illetve nem aludtam. Egy héttel később össze is költöztünk. És tart azóta is. Megvolt a szikra mindkettőnknél, és megéltük a pillanatokat. Láthatóan nálad nincs egy szemernyi szikra se, így teljesen felesleges futnod utána.

30 éves felnőtt nőként ne játszmázzál ismerkedéskor (meg úgy alapból semmikor se). Ha van szikra (az az első találkozón már teljesen egyértelmű), akkor élni kell a lehetőséggel.

Menj önismereti tréningre, fejleszd magad, tudd, hogy milyen partnert akarsz találni, és ha összesodor az élet valaki olyannal, akinél érzed, hogy igen, ezt kerestem, akkor élj a lehetőséggel.

szept. 26. 09:07
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

Ne papákkal kavarj dikk 😂

5 év aztán impotencia miatt keresed a másikat.

szept. 26. 13:55
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Mondta, hogy nincs részéről meg a kémia, le se feküdt veled. Hagyd békén!
szept. 27. 22:02
 15/25 anonim ***** válasza:
17%

Ha a negyedik randin voltál hajlandó vonakodva csókolózni, akkor nem csoda.

Plusz valszeg rossz volt neki vagy büdis volt a szád, vagy ezek együtt.

szept. 28. 08:17
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Mire vársz amikor elhajtott?
szept. 28. 13:28
 17/25 Senior Séf ***** válasza:
32%
Valami komoly gebasz van a palival, ha 40 évesen elutasít.
szept. 28. 17:17
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat!! Igaza van azoknak a válaszolóknak, akik azt írják, hogy egy nő ne fusson a férfi után, ezt én is így gondolom..tudnom kell, hogy mennyit érek, csak nehéz, köszönöm!

11-es válaszoló. Nem vagyok szűz, már volt kapcsolatom. Az viszont igaz, hogy annak ellenére, hogy elmúltam harminc éves, nem sok tapasztalatom van. Csak egy kapcsolatom volt és az sem volt az igazi,nem értékelt a férfi, de ezt magamnak is köszönhetem, ugyanis alacsony önbizalommal ismerkedek.

Szóval ez is közre játszik, valóban építenem kellene az önbizalmam, jártam már pszichológusnál, sportolok, olvasok a témában, de nem egyszerű. viszont az is igaz, hogy az ismerkedés elején annyira nem tetszett a férfi.. Az első találkozó nagyon jó volt. Meg is ijesztett, hogy egy ilyen helyes férfi miért is pont nekem udvarol.. a második viszont valamiért nem volt jó .. Ott eléggé eltűnt a vonzalman. Elég rossz volt a randi program és volt egy-két dolog, ami nem tetszett . De úgy voltam vele nem írom le az ismerkedést, adok még neki esélyt. Nagyjából a harmadik találkozón kezdtem újra érezni, és utána már egyre jobban kezdtem megkedvelni..

Igen, sokat beszéltünk online is, viszont hézagok voltak a találkozók között, mert van egy vállalkozása, ami miatt rengeteget dolgozott.. Szóval ez rontotta a dinamikajat az ismerkedésnek..

Sajnálom, igaza van a 12es válaszolónak, sajnos nagyon alacsony az önbecsülésem is, nagyon nehezen engedek el valakit, miután megkedveltem és hajlamos vagyok alárendelni magam .

Elengedem az egészet. Motoszkál a fejemben, hogy írjak-e neki, de hagyom inkább és próbálom értékelni és építeni önmagam.

Köszönöm szépen mindenkinek!

szept. 30. 22:39
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

várjál, kérdező, valamit nem értek.

fickó, akivel találkoztál hatszor, konflissal jött érted? mármint be is ment a kastély udvarába, vagy már ott vártad? 1870 volt? mert, ha ezekre a kérdésedre a válasz mind igen, akkor ez egy alázvaló gazember, egy erkölcstelen fráter lehetett!!!

de, ha 2024ben történt mindez, akkor szereptévesztésben élsz, ahol azt gondolod magadról, hogy társat keresel, miközben csak unalomból játszmázol, és rabolod mások idejét.

okt. 7. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg a vonzalom a részéről, le lehet zárni. Itt nincs más megoldás.
okt. 8. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!