Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt más is aki nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is aki nehezen éli meg az elutasítást? Hogy lendüljek túl rajta?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy harmincas nővel ( én is harmincas vagyok, csak férfi ), jól beszélgettünk, aztán elhívtam hogy lenne e kedve újra találkozni, de a válasz az volt hogy nem szeretne nem érzi a szikrát stb.

Van itt olyan akinek ez rosszul esik? Hogy lehet rajta túl lendülni?

máj. 29. 06:15
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Mindenkinek rosszul esik, ha elutasítják, viszont ha többször előfordul, egyre könnyebb kezelni, úgymond rutinod lesz.
máj. 29. 06:24
 2/47 anonim ***** válasza:
97%

Én pl tisztában vagyok azzal hogy elutasítást csak azért élek meg nehezen, mert nincs másik. És nem a kiszemelt miatt. Hanem csak mert ő volt az egyetlen.

Valójában kapcsolatra vágyom azzal, aki szintén velem, és nyilván nem olyanokra vágyom kapcsolatra, akiknek mégcsak nem is kellenék.

máj. 29. 06:24
 3/47 anonim ***** válasza:
65%
*nem olyanokkal
máj. 29. 06:26
 4/47 anonim ***** válasza:
83%

Persze nem esik jól, de én tökéletesen el tudom fogadni és nem erőlködöm tovább.

Ilyen az élet, tanuld meg.

máj. 29. 06:27
 5/47 A kérdező kommentje:

4-es hát nem tudom, nekem ez nehéz, de abban igazad van hogy nem kell erőlködni tovább, elfogadni nem biztos hogy valaha el fogom tudni de azt meg tudom állni hogy ne erőlködjek, talán az már egyfajta lépés.

Sajnos az ilyen elutasítások miatt ( amiből nincs sok ugyan ), de nem is próbálkozom a nőknél mert nem akarom hogy még jobban a sárba legyek tiporva.

A nők valószínűleg emiatt nem próbálkoznak a férfiaknál mert ő nekik ezt még nehezebb megélni.

Szerintem a férfiak is változtak és nőiesedtek ( ami nyilván nem jó ), ennek hatására kevésbé kezdeményeznek, ezt nők is folyamatosan mondják. Nem csodálom hiszen nem esik jól az elutasítás.

Én úgy gondolom hogy megismerni egy embert idő de persze el kell fogadni ha a másik hollywoodi filmekből veszi a romantikát és úgy van vele hogyha 1 óra alatt nem nyűgözi le MINDEN téren a másik akkor kiadja az útját és keres tovább.

Egy dolog "vigasztal" hogy ezzel a lánnyal, kb. fél évvel később összefutottam egy nagy eseményen ( társkereső rendezvény ), ergo nem csak engem utasított el, kvázi nem csak rólam szólt a dolog, hanem úgy en bloc mindenkiről aki azóta próbálkozott nála.

Léteznek ilyen nők, nem csak legenda, akinek senki se elég jó.

máj. 29. 06:59
 6/47 Noren1989 ***** válasza:
73%

Kàrörvendjünk együtt rajta, jó?

Ha-ha, az a nő nem talàl senkit!!

máj. 29. 07:06
 7/47 anonim ***** válasza:
23%
Legyen másik 5 tartalékba akkor nem fogsz feleslegesen agyalni.
máj. 29. 07:17
 8/47 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy egyedülálló marad ám. Neki mint sok nőnek fontos a vonzalom, kémia. Te se próbálkoztál volna nála gondolom én ha nem tetszett volna. Normális dolog, hogy csak olyannal kezdesz ki aki megfog. És még a külső is kevés hozzá. Keresgélj tovább.
máj. 29. 07:28
 9/47 A kérdező kommentje:

8-as nem mondtam hogy egyedülálló marad de lássuk be ha egy nő éveken keresztül egyedül van ott valami van. Ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.

Tehát valószínűleg én is válogatok és ők is, igaz a különbség az hogy én nem randevúzom olyannal aki nem érdekel és nem 1 óra alatt döntöm el hogy megakarom-e jobban ismerni.

Ez nagy hátránya 30-on túl a dolognak hogy mindenki azonnal azt keresi akivel mindenben passzolnak. Aztán 35 és 40 után meg látni fogják hogy a kínálat eléggé leszűkült.

Én is egyre több elválttal, lelki sérülttel, gyerekes anyával futok össze. Vagy olyanokkal akiről írtam, aki elutasít ezek szerint mindenkit, most már több éve.

Tartalékot nehéz tartani hiszen akkor tolongás nincs meg szerintem túl sok végén égetni a gyertyát se mindig kifizetődő.

máj. 29. 07:32
 10/47 anonim ***** válasza:
90%
Ez azért olyan nagy butaság. Mármint a lelki sérült téma 30-on felül. Azt kéne tudomásul venni, hogy átlagban aki lelki sérült az az volt tiniként, huszonévesként is. Valamint nem mindegy miről is van szó. Szeretik az emberek egymást bántani valós indokok nélkül. Nem szűkül semmi 30-40 között. Nem jó helyeken ismerkedsz.
máj. 29. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!