Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is aki nehezen éli meg az elutasítást? Hogy lendüljek túl rajta?
Találkoztam egy harmincas nővel ( én is harmincas vagyok, csak férfi ), jól beszélgettünk, aztán elhívtam hogy lenne e kedve újra találkozni, de a válasz az volt hogy nem szeretne nem érzi a szikrát stb.
Van itt olyan akinek ez rosszul esik? Hogy lehet rajta túl lendülni?
14-es nem gondolnám, mármint általában a találkozók a külsőm miatt jönnek létre, nem vakrandikra megyek. De a szintben nyilván lehet igazad.
38F incel
13: Mindenki válogat - akinek van rá lehetősége - hiszen számára a legjobbat keresi.
Hogyha tapasztaltabb leszel, már rövidebb idő alatt el tudod dönteni kivel működhet a kapcsolat. Egy találka alatt sok minden kiderül, nekem férfiként is előfordult, hogy nem akartam folytatást, nincs ebben semmi...
17-es és mégis mi volt az ami kiderült egy találkozó alatt ami annyira azt jelentette nem akarsz folytatást?
Én csak a "szikra" dumát kaptam, hogy nem volt "szikra". Egy vadidegennel azonnal szikra kell? Hihetetlen szerintem a női oldalról az elváráscunami.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!