Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt más is aki nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is aki nehezen éli meg az elutasítást? Hogy lendüljek túl rajta?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy harmincas nővel ( én is harmincas vagyok, csak férfi ), jól beszélgettünk, aztán elhívtam hogy lenne e kedve újra találkozni, de a válasz az volt hogy nem szeretne nem érzi a szikrát stb.

Van itt olyan akinek ez rosszul esik? Hogy lehet rajta túl lendülni?

2024. máj. 29. 06:15
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%
18: Más volt a külseje élőben, mint fotókon, romlottak fogai/fele hiányzott, zavaróan/lenézően beszélt másról, kellemetlen volt a beszélgetés, nem volt érdeklődő.
2024. máj. 29. 08:54
 22/47 A kérdező kommentje:

19-esnek azért abból a szempontból igaza van hogy tényleg álomvilágban él némelyik nő. Nem azt mondom hogy ne legyenek igények, elvárások, vágyakozások, szintek amiket a férfinak meg kell tudni felelni 100%-ban. Nincs ezzel baj.

A baj ott kezdődik ha valaki évek óta egyedül van és nem ismeri fel hogy nem felel meg senki a listán szereplő checklist összes pontjának.

Én is próbálom lentebb és lentebb adni de észszerű keretek között maradva. Sok nőnél ez elképesztőbe megy át és olyan vágyakat, álmokat kergetnek amik hollywoodi romantikus filmekben vannak.

Ez Magyarország. Itt nincs hollywood. Nincsenek ilyen férfiak. Ha vannak akkor pedig már rég foglaltak, mert lecsaptak rájuk időben.

Vagy vannak de 15-20 évvel idősebb elvált 'Silverfox'-ok.

38F incel

2024. máj. 29. 09:00
 23/47 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként inkább legyek egyedül, mint beérjem akárkivel. Válogatok én is elég rendesen.
2024. máj. 29. 09:21
 24/47 A kérdező kommentje:

23-as ne érts félre, én is "válogatok" de nem olyan módon hogy senkinek sem adok esélyt, ez nonszensz. Ezt csinálják viszont a 30-40 közötti nők. Mégis mit várnak? Hogy jön majd a herceg fehér lovon?

Sajnos ilyenkor van az hogy jön valaki akinél valami "bekattan" náluk, nyilván ez mindösszesen szexuális, lefekszenek vele és a férfinak esze ágában sincs folytatni, a nő meg ugye "sérül".

38F incel

2024. máj. 29. 09:23
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Kellemtlen, de amíg tisztelettudóan mondja és nem arra megy mint sok csaj manapsàg, hogy megalàzzon addig nekm rendben van. Nem kötelező senkinek se viszonozni semmit. Lesz màs, csak ne legyen tapló mikor mondja. Engem inkàbb az zavar hogy sokan ezt az alap elvàràst sem tudjàk megütni, hanem megragadjàk az alkalmat hogy belém rúgjanak.
2024. máj. 29. 09:41
 26/47 anonim ***** válasza:
24%
Itt egy serult van, az te vagy. Az ember frjkodesehez hozza tartozik, hogy nem csak jo dolgok erik, hanem rosszak is. Minden nap rengeteg dontest meghozunk, hibasak is lesznek koztuk. Egyszeruen meg kell talalni a helyunket a vilagban, alkalmazkodni a kornyezethez, ehhez szukseg van az intelligenciara. Te azert nem talalsz senkit, mert egysiku vagy, es nem tudsz kitorni a sematikus gondolkodasbol. Boszme vagy edes fiam!
2024. máj. 29. 09:47
 27/47 A kérdező kommentje:

25-ös köszönöm a korrekt választ, a 26-os stílusa meg önmagát minősíti.

Abszolút igazad van, teljesen normálisan történt az elutasítás, talán pont ezért fájt leginkább. Miért nem lehet esélyt adni a másiknak? Én férfiként emiatt találkozókra se nagyon járok el mert nem akarok ilyen elutasítás spirálba kerülni, se adni se kapni a dolgot.

Azt gondolom továbbra is viszont hogy van egyfajta irreális elvárás a nők részéről, aminek a férfiak 99%-a nem tud megfelelni.

2024. máj. 29. 09:54
 28/47 anonim ***** válasza:
72%
Intelligencia= változásokhoz való alkalmazkodó képesség. A világ, a nők, az igények is folyamatosan változnak, a többit a fantáziádra bízom mi jön le neked ebből.
2024. máj. 29. 10:13
 29/47 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom hogyan de te vagy a hibàs kérdező és amúgy is milyen vagy màr, a nők tökéletesek. Jöhetnek az upvotok mert beszoltam és jól megmondtam.
2024. máj. 29. 10:16
 30/47 A kérdező kommentje:

A nők a tökéletes férfit keresi, aki megcsalja őket aki átveri őket. Valamit valamiért.

Nyilván egy kevésbé tökéletes férfi megbecsülné de az nem elég izgalmas. Ez van sajnos.

38F incel

2024. máj. 29. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!