Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt más is aki nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is aki nehezen éli meg az elutasítást? Hogy lendüljek túl rajta?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy harmincas nővel ( én is harmincas vagyok, csak férfi ), jól beszélgettünk, aztán elhívtam hogy lenne e kedve újra találkozni, de a válasz az volt hogy nem szeretne nem érzi a szikrát stb.

Van itt olyan akinek ez rosszul esik? Hogy lehet rajta túl lendülni?

2024. máj. 29. 06:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
50%
De a férfiak ugyanezt csinálják. A normális nő nem kell inkább a csinibaba, pénzéhes, ribik kellenek nekik. Ez oda-vissza érvényes.
2024. máj. 29. 10:28
 32/47 A kérdező kommentje:
31-es ez nagyon nincs így, engem kifejezetten taszítanak a 'csinibaba' golddiggerek....
2024. máj. 29. 11:27
 33/47 anonim ***** válasza:
31%

30 felett már másképpen gondolkozik az ember.

Általában túl van több kárkapcsolaton, tapasztalaton.

Vegyünk például engem alapul. Én 34 éves vagyok, 3 hosszú kapcsolatom volt 3 nagyon más emberrel, legutóbbi nemrég ért véget 10 év után.

Ő volt eddig a legideálisabb számomra hármuk közül, pont azért mert mikor belekezdtem egy újabb kapcsolatban már tudtam azt az előző kapcsolatomból, hogy mi az amire nincs szükségem.

És persze azt is tudom, hogy mire van szükségem.

Vannak olyan pozitív tulajdonságai az előző páromnak ami alá nem fogom adni (sosem volt agresszív, még a hangját sem nagyon emelte fel, mindig tisztelettel bánt és beszélt velem, én voltam neki az első...nem haverok,barátok)

Persze ezek nem derülnek ki első találkozáskor.

Itt az első benyomás a döntő.

30 felett az ember nem ér rá tökölni, vannak emberek akikkel rögtön megvan az összhang, vagy szikra ahogy te írtad és én is ezt keresem hiszem többször kiderült már az életem során, hogy ez egy létező dolog, nem egy romantikus valótlan képzelgés.

Persze ha megvan a szikra attól függetlenül utána kiderülhet, hogy mégsem illünk össze de olyannak én sem ismerkedem tovább akinél nem érzem első alkalommal a pluszt.

2024. máj. 29. 11:34
 34/47 A kérdező kommentje:

33-as azért nem érzed az ellentmondást abban amit írsz?

"30 felett az ember nem ér rá tökölni, vannak emberek akikkel rögtön megvan az összhang, vagy szikra ahogy te írtad és én is ezt keresem hiszem többször kiderült már az életem során, hogy ez egy létező dolog, nem egy romantikus valótlan képzelgés."

- Kiderült életed során a szikra, azért mentek/jöttek a nagy "szerelmek". Biztos hogy erre van szüksége az embernek?

"Persze ha megvan a szikra attól függetlenül utána kiderülhet, hogy mégsem illünk össze de olyannak én sem ismerkedem tovább akinél nem érzem első alkalommal a pluszt."

- Megint egy hatalmas ellentmondás. Nem adsz olyannak esélyt akinél nem érzed a "pluszt", de azokkal is akikkel van plusz, szétmész.

Ezért érdekesek ezek a női döntéshozatali mechanizmusok. Pont ezért nem szabad fellángolás alapján párt választani. Olyat kell választani akivel meg szeretnél öregedni. De valószínűleg te sosem ezt kerested. Én igen, házastársat egy életre.

38F incel

2024. máj. 29. 11:40
 35/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem érzem az ellentmondást.

A szikra nem garancia semmire, ez nyilvánvaló úgy gondolom de igenis kell ahhoz, hogy tovább ismerkedjek. De ez amúgy is csak elején van meg, abból vagy lesz szerelem vagy nem.

A szerelem mint olyan pedig legyen akármilyen szikra az elején, elmúlik.

Ha te az örök szerelmet keresed akkor csalódni fogsz.

Mindhárom kapcsolatom őszinte és kölcsönös szerelem volt és mindhármukkal úgy terveztem, hogy velük fogok megöregedni. Nem így alakult, hosszú-hosszú évekig voltunk együtt, az emberek pedig folyamatosan változnak és van, hogy elmennek egymás mellett.

Miért adnék olyannak esélyt akiben nem érzem a pluszt? Mikor van olyan akinél érzem? A leendő kapcsolat kimenetelétől függetlenül.

Adtam már esélyt olyannak akiben nem éreztem különösebb pontenciált mert régebb óta ismertem és tudtam, hogy egyébként normális. Nem lett belőle semmi, nem véletlenül.

Én normálisan próbáltam neked válaszolni egy kérdésre, amiről tudom, hogy a nők többsége hasonlóan érez.

Nincs szikra= nincs semmi

Van szikra = LEHET valami

2024. máj. 29. 11:58
 36/47 A kérdező kommentje:

Azokból se lett semmi, csak új és új kapcsolatok ahol volt szikra.

Szerintem érdemes lenne nem szikra alapján társat választani. Egyébként van egy mondás, amit már sok helyen olvastam hogy a nőnek olyan férfit kellene választani aki jobban szereti őt mint ahogy ő szereti a férfit. Ezt én abszolút osztom.

38F incel

2024. máj. 29. 12:01
 37/47 anonim ***** válasza:

Én is voltam évekig egyedül, és sokakat utasítottam el akkoriban.

Nem, nem velem volt "valami", és mindegyik magára veheti egészen nyugodtan. :)

Azóta lett párom, akivel több, mint 10 éve szeretjük egymást.

És ja, volt "szikra" is már az elején.

Az, hogy te incelként milyen "mondást" osztasz, és mit gondolsz, mi alapján kéne másoknak társat keresni, egy nyomorult lepkefingot sem számít, ezt beláthatnád te is.

Másoknak értékes, éves, évtizedes párkapcsolati tapasztalatai vannak, te pedig lassan 40 évesen ott tartasz, hogyan tedd túl magad azon, ha elutasítanak.

Be kell látni az embernek, hogy vannak mindenkinek témák, amelyeknél nem osztottak neki lapot az okoskodáshoz.

2024. máj. 29. 12:50
 38/47 A kérdező kommentje:

37-es te meg annyira 10 éve szeretsz valakit hogy GYK-n ezt a szeretetet úgy adod át hogy másokat akiknek "nem osztottak lapot" lejössz oltogatni.

Ha ezt adja valakinek az a gyönyörű szikrás 10 éves szerető kapcsolat akkor lehet jobb ha nem kapok belőle. Nem akarok ilyen emberré válni aki a másikat letapossa csak mert neki "összejött".

Akkor inkább fájjon de én nem akarok ilyen ember lenni

38F incel

2024. máj. 29. 12:53
 39/47 anonim ***** válasza:
62%

Te taposod le saját magad, mert egy rosszindulatú idióta vagy, aki osztja itt az észt a semmire alapozva.

Egyáltalán nem célom mindenkivel megosztani a boldogságom, és mindenáron "átadni". Még ezt is megválogatom, hogy kivel teszem.

2024. máj. 29. 13:07
 40/47 A kérdező kommentje:

39-es asszony! Nem az a baj hogy meg akarod osztani a boldogságod hanem hogy az utálatot, megvetést, vagy lenézést "osztod" meg itt azokkal akik nem voltak ilyen szerencsések mint te.

Tudod mit ? Ha hiszed ha nem, az egész élethez, beleértve a kapcsolati részt is, hatalmas szerencse is kell. És nem mindenkinek adatik meg. Emiatt szerintem inkább legyél hálás a Jóistennek ahelyett hogy mások nyomorán szenvedsz.

38F incel

2024. máj. 29. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!