Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi most együtt vagyunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi most együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy mikortól lehet azt mondani, hogy “együtt” vagyunk? Ismerkedek es férfival már hónapok óta és már 3x találkoztunk. Utolsó találkozáskor teljesen úgy viselkedett velem, mintha a barátnője lennék. Puszilgat, bújik hozzám, ölelget. Nagyon figyelmes mindig, viszont nem tudom eldönteni, hogy hányadán állunk, mivel írásban néha rideg, ellenben élőben csodálatos. Szexuálisan is teljesen összhangban vagyunk, szóval szerinte ezzel sincs baj. Rá kéne kérdeznem, vagy ez a férfi dolga? Nem akarok nyomulós lenni, de nekem ez egy biztonság érzetet adna.
jan. 2. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagyunk már gyerekek? Akkor a gyerekek akiknek elmagyarázzák, hogy a "cukros bácsit/nénit" kerülni kell az miért érti meg és óvatos?

Te agy nélkül egy IDEGENNEL lefeküdtél. Lehet elmebeteg, lehet elrabol, lehet nemibetegsége amit átadhat szájon keresztül, lehet párja van. Tényleg bármi lehetséges.

De neked az volt az első lépés, hogy szexelj. Hát ne csodálkozz, hogy ezek után ridegebb mint volt és csak használni fog tovább mert te abban hitben vagy, hogy a szex az elsődleges és nem a biztonságod, vagy legalábbis az, hogy tudd mégis mi lesz a vége. Mert ha minimum azzal tisztában lennél, hogy majd alakul időközben még az is jobb mint vakon bízni abban, hogy ő téged bír és nem használ ki.

jan. 2. 19:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat, igazán értékelem, hogy így aggódsz értem. Nem gondolom, hogy bármi magyarázattal is tartozék, de ha érdekel évek óta ismerem, régen már 2x találkoztunk barátilag. Nem vagyok hülye ahogy leírsz engem, nyilván nem fekszek össze fűvel-fával.. bízom benne és szerintem elég régóta ismerem. Illetve azért nem akarok a “kapcsolatra” rákérdezni, mert nem szeretném ha ezzel erőltetve érezné. Nyilván ha 1 hónap múlva se teszi fel a kérdést, tudni fogom a választ, csak érdekelt mások véleménye.. de sajnálom ha másoknak inkább az jön le, hogy “gyerekes” vagyok.
jan. 2. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Évek óta ismered. Ne viccelj már. Ismeretlen számodra. Akivel nem beszélsz személyesen legalább egy félévet addig ismeretlen bármit is ír a neten neked 3 hónapig naponta. Azt hitted, hogy milyen jó a szex és akkor mindjárt rögvest szerelmet vall (élőben ha már neten megtette), vagy mindjárt mondja, hogy légy a barátnője. A 3 hónap ennyit ért. Sőt még tovább megyek mert a szex után hidegebb lett hozzád mint volt.

Tehát bár te azt hiszed, hogy ismered már okozott meglepetést hiszen nem úgy zajlanak az események mint megálmodtad.

"Nem akarok nyomulós lenni, de nekem ez egy biztonság érzetet adna."

Szóval ha azt mondaná, hogy szeretlek Libuskám, legyünk együtt akkor te már meg is nyugodnál. Lmao.

Mondhatni a szavait veszed figyelembe és nem a tetteit.

Pedig én is előadhatom, hogy mennyire imádlak és nyilván nem hiszed el. De neki elhiszel bármit. Ilyen a buta nők sorsa míg nem okulnak a tapasztalataikból. Ez van.

Majd ha hamarosan leépít, vagy szenvedsz miatta mint a kutya mert párhuzamosan más lányt is hülyére szed és kiderül akkor jussak eszedbe!🫰

jan. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!