Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi most együtt vagyunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi most együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy mikortól lehet azt mondani, hogy “együtt” vagyunk? Ismerkedek es férfival már hónapok óta és már 3x találkoztunk. Utolsó találkozáskor teljesen úgy viselkedett velem, mintha a barátnője lennék. Puszilgat, bújik hozzám, ölelget. Nagyon figyelmes mindig, viszont nem tudom eldönteni, hogy hányadán állunk, mivel írásban néha rideg, ellenben élőben csodálatos. Szexuálisan is teljesen összhangban vagyunk, szóval szerinte ezzel sincs baj. Rá kéne kérdeznem, vagy ez a férfi dolga? Nem akarok nyomulós lenni, de nekem ez egy biztonság érzetet adna.
jan. 2. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Ha már a barátaival is egyutt jártok mindenhova, egyutt bandáztok, vannak törzshelyeitek vagy kialakult szokásaitok együtt nemcsak a 4 fal szexhez meg enni, ismernek a szülei meg forditva, szinte együtt éltek majdnem, a külsősök párként kezelnek titeket stb.

Mikor társadalmi szinten van már a párkapcsolat, nem csak a 4 fal közt mint vmi szexkapcsi.

jan. 2. 17:20
 2/13 Senior Séf ***** válasza:
100%

" Ismerkedek es férfival már hónapok óta és már 3x találkoztunk."

hát, nem kapkodjátok el...

jan. 2. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ismerkedek es férfival már hónapok óta és már 3x találkoztunk...viszont nem tudom eldönteni, hogy hányadán állunk, mivel írásban néha rideg, ellenben élőben csodálatos. Szexuálisan is teljesen összhangban vagyunk..."

Nekem nagyon úgy jön le, hogy élőben bedobja magát a szex miatt és amúgy online az igazi arcát mutatja és még véletlenül se vagytok párkapcsolatban, vagy randiztok hanem szexkapcsolatban.

Ha tényleg érdekelnéd többet taliznátok és online is kíváncsi lenne rád.

jan. 2. 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem gondol komolyan téged, és nem akar írásos nyomokat hagyni.
jan. 2. 18:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ahhoz tartom magam, hogy amikor bizonytalan az egyik fél akkor van rá oka és jobb hagyni az egészet.
jan. 2. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
már 3x találkoztunk - ez semmi, esetleg csak halvány valami.
jan. 2. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez biza csak szex kapcsolat. Semmi több. Kérdezz rá hogy hányadán álltok és hogy akkor ti most PÁRkapcsolatban vagytok vagy csak dugi pajtik. egyből látni fogod abból hogy homlok hanyatt menekülni fog a Párkapcsolat felvetése elöl. Le fog építeni
jan. 2. 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Én sehogy se értem, hogy hogyan lehet hónapokig csetelni és csak háromszor találkozni, de rögtön ágyba bújni egy idegennel anélkül, hogy meg lenne beszélve, hogy párkapcsolat a cél, vagy barátság extrákkal, illetve szexkapcsolat. Hogyan lehetsz ennyire felelőtlen kérdező? Van-e neked agyad, vagy csak a pinusod irányít? Téged a férfiak, nemcsak a szóban forgó úgy ki fognak használni ahogyan csak engeded nekik. Semmi női tartás, vagy legalább egy kis óvatosság. Ész nélkül feküdtél alá aztán meg kérdezősködsz itt, hogy együtt vagytok-e. Őt nem mered megkérdezni, de aláfeküdni meg leszopni mered. Szánalmas. Esküszöm néha szégyellem, hogy nő vagyok pont olyan "nők" miatt mint pl. te vagy.
jan. 2. 18:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Hónapok óta beszélgetünk ( 3 hónapja napi szinten) ebből 1 hónap alatt találkoztunk ennyiszer, szóval majdnem minden héten. Nem vagyunk gyerekek, szóval ezért is történt meg hamar a dolog. Szerintem fontos, hogy ezen a téren is összhangban legyünk. Nem gondolnám, hogy kihasználna, mert egy találkozó 3-4 óra és ha nem élvezné a társaságomat biztos leépített volna. Írásban ritkán használ smilet, nem ír regényeket.. így értettem🙏🏻
jan. 2. 18:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdező, nem jól állsz hozzá mert te csak kefélsz és elhitetted magaddal, hogy az lesz elég. Nem mersz rákérdezni nehogy dobjon, nehogy piócának nézzen, de te hozod szóba azt, hogy felnőtt vagy. Hogyne...
jan. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!