Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor vajon "együtt vagyunk"?
Elkezdtünk 3 hete randizni. Az első héten volt meg az első csók, a második héten szexeltünk is és a mostani héten oráloztunk...szóval intim a kapcsolat és ő kijelentette,hogy nem egyéjszakásat keres és nem barátot extrákkal.
Viszont nem érzem azt,hogy most kapcsolatban lennék. Ha valaki kérdez róla akkor pasimként említem és ő is barátnőként említ engem,de nem érzem azt a kapcsolati köteléket.
Nem akartuk elkapkodni, viszont mindkettőnk kívánta a másikat és nem láttuk okát annak,hogy várjunk. Nem is bánom. Isteni vele minden. A társaságát is szeretjük a másiknak, a terveink is passzolnak. De nekem valami hiányzik. Nem érzem a szeretetet felőle.
Mi lehet a gond? Vajon ez már kapcsolat?
Szerintem egyenlőre jól van ez így.
De ha neked nincs kedved ehhez akkor hagyd ott. Akkor sincs gond.
Gondolom nem 15 évesek vagytok.
A szexen kívül van más közös programotok is?
Lehet azért nem érzel felőle szeretetet, mert még nincs ami összekössön titeket.
3 hét az még egy semmi idő... Idő kell, hogy kialakuljanak a dolgok.
Mondjuk részben ezért is jó várni az intimitással, mert ilyenkor gyakorlatilag még semmit sem tudtok a másikról, bizonytalan az egész.
Amúgy minden pali azt mondja, hogy nem egyéjszakás, meg nem a szexre hajt. Mit mondana mégis? Pláne a messziről jött ember. Hogy csak arra kellesz? Ugyan! Akkor egyik nő se adná magát... Kell valami szöveg.
Ettől függetlenül persze még alakulhat rendes párkapcsolat is.
Szoktunk menni a városba csavarogni. Nagyon sok közös témánk van. Van olyan is amit ő mutatott meg nekem, és még nem tapasztaltam.(nem a szexben)
Ráadásul az ismerkedésünk helye is egy eléggé közös pont az életünkben. Vannak élményeink.
Nem szeretném hagyni, pont ez az,hogy ebbe a köztes állapotba nem érzem jól magam. Többre vágyok.
3 hete ismered, ne haragudj meg rám, de ki az aki 3 hét után szeretetet/szerelmet érez a másik iránt? Nem létezik olyan ember a világon. Természetesen érezhet rajongást, vágyat, kedvelhet, de az akkor sem egyenlő a szerelemmel/szeretettel.
Miért vársz el tőle ilyen friss ismeretségben lehetetlen dolgot?
Barátnőként hivatkozik rád, gondolom nemcsak szexeltek.
Hagyd, hogy kialakuljon magától. Ha pedig nem alakul ki akkor szakíts, vagy majd ő fog veled.
De tényleg ilyen friss időszakban nem tudom hová szaladsz...
"Nem akartuk elkapkodni, viszont mindkettőnk kívánta a másikat és nem láttuk okát annak,hogy várjunk."
Biztosan nem fognak velem a többiek egyetérteni, de ha valaki párkapcsolatban gondolkodik akkor nem fekszik le a másikkal mindjárt a második héten történő randin!
Azt se tudod ki fia borja, előbb ismerkedni kéne. Az nem ismerkedés, hogy elmentek bulizni, csavarogni. Elvisz téged sétálni, étterembe és szexszel zárul az egész. De az sem az, hogy neten írkáltok egymásnak.
Persze, hogy nem érzed, hogy nincs kötelék amikor nincs.
A lépcső alján vagytok és te a tetejére ugrottál fel.
Mégis mit vársz ezek után tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!