Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy első randin órákig tudtunk beszélni de utána mikor nem vagyunk együtt keveset írunk egymásnak? Én amúgy is csendes vagyok, nem nagyszájú. Még csak egy randink volt.
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 20:46
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dumagép. Meg általában kell idő ahhoz hogy valakivel legyen témám, többet tudjak vele beszélni.
2023. júl. 16. 21:06
3/9 anonim válasza:
Legyen újabb randi, nem írni kell, hanem találkozni.
4/9 anonim válasza:
Ez jobb is így szerintem. Ha folyton írogatnátok egymásnak, nem lenne miről beszélni élőben!
5/9 anonim válasza:
Én ezzel nem értek egyet..
Számomra általában abból derült ki, hogy mennyire érdeklem a másikat, hogy milyen mértékben volt érdeklődő. És bizony, akivel a randik között nem volt jóformán kontakt, azt nem is igazán érdekeltem.
Akit viszont igen, azzal a randik között is aktívan kommunikáltunk, és jó esetben a témákból sem fogytunk ki..
6/9 anonim válasza:
#2: ezzel általában azok szoktak jönni, akiknél szociálisan valami csúnya defekt van.
7/9 A kérdező kommentje:
Szociálisan csúnya defekt? Köszi..pl mi? Nem mindenki dumagép. Vagy te csak olyanokkal találkoztál?
2023. júl. 16. 22:18
8/9 anonim válasza:
#7: mert aki elsőre képes akárki idegennel normális módon, előzetes "feloldódási idő" igénylése nélkül eltársalogni, az neked már dumagép kategóriának számít, kéfdező?
9/9 anonim válasza:
Szerintem ne pörögj ezen. Ha jó volt az első találkozás, akkor legyen második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!