Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor vajon "együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vajon "együtt vagyunk"?

Figyelt kérdés

Elkezdtünk 3 hete randizni. Az első héten volt meg az első csók, a második héten szexeltünk is és a mostani héten oráloztunk...szóval intim a kapcsolat és ő kijelentette,hogy nem egyéjszakásat keres és nem barátot extrákkal.

Viszont nem érzem azt,hogy most kapcsolatban lennék. Ha valaki kérdez róla akkor pasimként említem és ő is barátnőként említ engem,de nem érzem azt a kapcsolati köteléket.

Nem akartuk elkapkodni, viszont mindkettőnk kívánta a másikat és nem láttuk okát annak,hogy várjunk. Nem is bánom. Isteni vele minden. A társaságát is szeretjük a másiknak, a terveink is passzolnak. De nekem valami hiányzik. Nem érzem a szeretetet felőle.

Mi lehet a gond? Vajon ez már kapcsolat?

nov. 10. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
*van
nov. 10. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Légy türelmesebb.
nov. 10. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre csak dugó pajtik vagytok
nov. 10. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg igen, de gyakorlatban nyilván nem és főleg miattad elvégre téged nem zavartvolna és nem is zavar ha csak szexre vagy jó, de azért tőle megköveteled indokolatlanul, hogy szeressen. Most nem tudom, hogy a sok szexkapcsolat tehet róla amelyekben részt vettél, vagy hibás vagy gyárilag. De jobban tennéd ha tiszta vizet öntenél a pohárba és elmondanád neki, hogy neked megfelel a szexkapcsolat, hogy szegény ne törje magát fölöslegesen! (:
nov. 10. 22:55
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Nekem alakult úgy sok párkapcsolatom, hogy már első "randin" volt szex. Több évig voltunk utána együtt. A vőlegényemmel pedig már az első naptól fogva együtt élünk (most ezt itt nem részletezem, hogy alakult így, mert baromi hosszú lenne) már másfél éve vagyunk együtt és az esküvőt, meg a babát tervezzük.

Szóval nem a "gyors tempótól" függ a dolog. Három hét után nyilván ne várj még hatalmas szerelmet és mély érzelmeket, de ha eddig jól megvagytok, akkor várd ki.

nov. 10. 23:35
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Ehhez szerintem csak idő kell. Légy türelmesebb.
nov. 10. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem ertem, hogy ha ilyen fontosak szamodra az erzelmek es mar kapcsolatban akarsz lenni, akkor minek siettetek el.

Mivel nekem a szexhez fontos a bizalom es az erzelmek, ezert nem szexelek olyannal, akivel ezt nem erzem.

Szoval ki vagy akadva, hogy harom het utan nem szeret/szerelmes beled, de hat mibe is lenne, nem is ismeritek meg egymast.

Nagyon el lett kapkodva az egesz, en ertem, hogy fontos a testiseg, de egyreszt nem allatok vagyunk, hogy ne tudjunk uralkodni magunkon, masreszt meg annak, aki komoly kapcsolatot keres, szerintem lelombozo, hogy a masik semmi massal, csak a szexszel tudja fenntartani a figyelmuket ( egy ideig ugye).

nov. 11. 07:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Három hét alatt nem alakulnak ki érzelmek, én hónapok után kezdtem érezni a páromnál, hogy szeretem. Nála korábban jött és sokszor éreztem magam megfojtva emiatt. Attól még tetszett, megvolt a kémia, az összhang és a sok program, de ennyi kevés. Mi randiztunk azt hiszem 2 hétig, mire megkérdezte, lennék-e a barátnője, majd rá kb egy hétre mi is lefeküdtünk. Mégis együtt vagyunk 10+éve, szóval nem feltétlen értek azzal egyet, hogy kötelező jelleggel heteket/hónapokat kéne várni a szexszel.

Viszont a lényeg, hogy barátnőjeként hivatkozik rád, te mégis mit várnál még egy 1-2 hetes induló kapcsolatban? Érezzétek jól magatokat, ismerkedjetek, aztán majd alakul. Majd ha pár hónap múlva sem érzed, hogy megszeretted, akkor zárd szépen le és hagyd őt békén. Bár lehet, már most jobban járna szegény srác nélküled.

nov. 11. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!