Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta együtt vagyunk majd be nyögte hónapok után hogy ő nem akar kapcsoltatott se velem se senkivel. Ilyenkor most mi van?
Figyelt kérdés
Nem értem, féltékeny folyamat keres, de azt mondja csak barátok vagyunk. Bújik, csókol, velem alszik eljárunk ide oda. Megcsalni nem akar. Felvállal bemutatott családjának meg a barátainak stb. Ilyenkor mi van (?) néha le se akar velem feküdni csak össze bújni meg beszélgetni. Barátnőjének hív2023. aug. 3. 17:45
2/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ki kell dobni...
Lehet, hogy valaki más került a képbe, és így akar lekoptatni, de nem tudhatjuk.
3/11 anonim válasza:
Vonzodik de kellesz elegge, valami hianyzik neki, lehet a felfogasotok ertekrendetek megsem passzol
4/11 anonim válasza:
Vagy csak simán szeret játszogatni veled, mert tetszik neki, hogy ennyire kiborít. Az ilyet kerülni kell messziről.
5/11 anonim válasza:
Nem akar elköteleződni melletted, mert így ha jön valaki aki "jobb nálad", akkor bármikor leléphet, megcsalhat mondván ti nem vagytok együtt.
Viszont addig is kell neki egy lelki szemetesláda, meg néha alkalmilag egy szexpartner + egyedül sem akar programokra menni. Erre használ téged.
De te csak egy bármikor lecserélhető (akár indoklás nélkül) valaki vagy, hiszen ő megmondta hogy nem akar veled komoly párkapcsolatot.
6/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy,miket mond,ha így viselkedik veled,az azt jelenti,madárnak néz.
7/11 anonim válasza:
5 valaszoloval maximalisan egyetertek! Nem kellesz elegge, csak valamennyire ezert hasznal ugymond. Mindegy mire. Lelki szemetesnek vagy dugasra vagy idotoltesre
8/11 anonim válasza:
5#-nél a pont. Dobd ki ha nem akarsz a végén nagyon pofára esni.
9/11 anonim válasza:
Nagyon durva agyi problemaja lehet.. ilyen bolonddal miert vagy?
10/11 A kérdező kommentje:
Na hát igen én sem tudom. Valami komoly történt vele. Annyi csaj lehetősége van mégse él vele pedig tudom rengeteg csajjal lehetne. Bulik előtt felhívott eddig mindig hogy ide meg ide megy nem csajokkal stb. Most meg. Akar engem mással MEM hajlandó lefeküdni de valahogy megse. Nem tudok rajta kiigazodni
2023. aug. 4. 02:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!