Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Majdnem két hónapja írunk/kava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem két hónapja írunk/kavarunk de nem találkoztunk. Mi is ez?

Figyelt kérdés

Szinte mar olyan szinten vagyunk mintha egyutt lennenk de valhogy raeszmeltem 2 hete hogy valami furcsa.

Az hogy nemis talalkoztunk meg!

Volt rola szo mikor megkerdeztem jo e neki egy adott hetvege annyit irt ra hogy igen es ezzel lezartuk en meg nem eroltettem.

Most is igergeti hogy fogunk.

Fogalmam sincs hogy mivan a hetterben..szerintetek?

jan. 1. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő a férfi? (Bár igazából mindegy.)

Valószínűleg házas, vagy más dologban nem volt őszinte veled (pl. a külsejét illetően, lehet szégyell valamit.)

Sok minden lehet az ok, de sehogyse jó. Ha nem tudtok összehozni egy találkát, akkor hagyd őt a fenébe.

jan. 1. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit az első írt, vagy van valakije, vagy fél, hogy élőben csalódást okoz. Viszont ennek így semmi értelme nyilván, mindegy mi az ok.
jan. 1. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, miért van ez. Különben sem jó, ha már az elején így kell kínlódni egy találkozással. Tapasztalat alapján ami már az elején ilyen nyögve nyelős azt nem szabad erőltetni. De mondom, azért egy kérdést szerintem megér a dolog, hátha tényleg “csak” olyasvalami van a dologban mint pl hogy hazudott valamit a külsejét illetően. Innen meg eldöntheted akarsz-e még tőle valamit vagy sem. Ha meg kitér a kérdés elől vagy tagadja, nem foglalkoznék vele
jan. 1. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mi is ez?"

Időpocsékolás...

tegnapelőtt 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak írogatni akar.

Azért videóhívás legalább volt már? Csak hogy biztos nem kamu az egész. Mielőtt jön a pénzkéregetés...

tegnapelőtt 06:03
 6/7 A kérdező kommentje:

nem volt semmifele hivas,egyszer szoba kerult temailag a hivas es azt jegyezte meg hogy en soha nem hivnam fel..-ki is akadtam mi az higy en hivjam..?

Ezenfelul egyebkent kepeket szokott kuldeni csak

tegnapelőtt 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ajajj, akkor azt sem tudni, valójában hogy néz ki és ki ő egyáltalán.

A képeken lehet nem is ő van... vagy nagyon szerkesztettek is lehetnek, de konkrétan semmit nem tudsz az illetőről, se a korát, se a nemét, se a kinézetét nem tudjuk. Mindenről hazudhatott.

Csak akkor vegyél komolyan egy netes ismerkedést, ha van videochat, és röviddel utána találkozás. A többi az csak mese...

tegnapelőtt 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!