Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem két hónapja írunk/kavarunk de nem találkoztunk. Mi is ez?
Szinte mar olyan szinten vagyunk mintha egyutt lennenk de valhogy raeszmeltem 2 hete hogy valami furcsa.
Az hogy nemis talalkoztunk meg!
Volt rola szo mikor megkerdeztem jo e neki egy adott hetvege annyit irt ra hogy igen es ezzel lezartuk en meg nem eroltettem.
Most is igergeti hogy fogunk.
Fogalmam sincs hogy mivan a hetterben..szerintetek?
Ő a férfi? (Bár igazából mindegy.)
Valószínűleg házas, vagy más dologban nem volt őszinte veled (pl. a külsejét illetően, lehet szégyell valamit.)
Sok minden lehet az ok, de sehogyse jó. Ha nem tudtok összehozni egy találkát, akkor hagyd őt a fenébe.
Csak írogatni akar.
Azért videóhívás legalább volt már? Csak hogy biztos nem kamu az egész. Mielőtt jön a pénzkéregetés...
nem volt semmifele hivas,egyszer szoba kerult temailag a hivas es azt jegyezte meg hogy en soha nem hivnam fel..-ki is akadtam mi az higy en hivjam..?
Ezenfelul egyebkent kepeket szokott kuldeni csak
Ajajj, akkor azt sem tudni, valójában hogy néz ki és ki ő egyáltalán.
A képeken lehet nem is ő van... vagy nagyon szerkesztettek is lehetnek, de konkrétan semmit nem tudsz az illetőről, se a korát, se a nemét, se a kinézetét nem tudjuk. Mindenről hazudhatott.
Csak akkor vegyél komolyan egy netes ismerkedést, ha van videochat, és röviddel utána találkozás. A többi az csak mese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!