Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza kapcsolat elején mennyit találkoztok, írtok egymásnak?
Figyelt kérdés
Randiztam két-három sráccal, de csak laza kapcsolatot keresek, mert nem rég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak.
Egy-két pasinál nem volt meg a szikra, de a legújabbnál kicsit igen, és azon kapom magam, hogy minden nap írunk egymásnak szinte, képeket küldünk stb.
Ti laza kapcsolatnál hogy tartjátok be a határokat, hogy ne menjen át klasszikus kapcsolatba a dolog?
Vagy csak olyan emberrel működik az ilyen, aki nem érdekel annyira, ezért nem írosgál egyikőnk sem?
Sosem értettem...
aug. 11. 18:29
2/5 anonim válasza:
a lazaság nem az intenzitáson múlik. hanem azon, hogy ezen kívül még hány mással kavarsz:)
3/5 anonim válasza:
Én nem szoktam sokat írni laza kapcsolatban.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kavarok mással, és nem is randizgatok már, letudtam a témát egyelőre.
És ennek ellenére nem akarok belecsúszni egy kapcsolatba ezzel a sráccal...
aug. 11. 18:43
5/5 anonim válasza:
Ne csússz akkor. Ne írkálj vele annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!