Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nök, akik házasférfivel tartjátok a kapcsolatot, milyen gyakran találkoztok, vagy sms eztek?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok h egy ferfinek mennyi lehetösege van ilyen helyzetekre ,aki mar el van kötelezödve
Egy feleseg
2018. jún. 16. 14:26
1/4 anonim válasza:
Párkapcsolatban vagyok én is, a párom 50 én 35. Gmail-en csetelünk, mindkettőnknek álprofilja van a google+ban. Naponta többször is, Ha el tudja olvasni válaszol és én is írok neki.
Heti hétszer, háromszor találkozunk munka után edzés helyett különböző helyeken.
Szóval ha meg akar csalni meg is fogja tenni. Egy-két órát mindenki tud szakítani a napjából.
2/4 anonim válasza:
Sok!! A baratnom folyton megy a pasival mibden fele, egyutt alszanak nagyon gyakran munka utan ott a pasi egybol.aztan otthon mit mond azt mar o tzdja
4/4 anonim válasza:
Facebook chaten szinte bármikor elérhető, a munkája olyan jellegű, hogy nap közben elég jól ráér. Nap közben bármikor lefekhettem volna vele nálam. De itthonra nem akartam, úgyhogy miattam csak heti 1 alkalom jött volna össze a munkahelyemen nap közben, mert hét közben van 1 nap, amikor mi nem dolgozunk. Esténként bármikor jöhetett volna a munkahelyemre, de a családja miatt csak nap közben ért rá, gondolom amíg a felesége dolgozik. Végül mégse feküdtünk le egymással, pedig nagyon közel álltunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!