Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor először találkoztok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor először találkoztok? Többi lent

Figyelt kérdés
Pasi kedveskedésből ajándékot visz. Milyen összegben vásároltok ha komoly kapcsolatra vágytok? És nők, mi az az összeg amikor már nem fogadnátok el egy drága ajándékot? Visszautasítjátok vagy nem mert nem akarjátok megbántani?
2017. dec. 6. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ajándékot nem fogadnék el első találkozáskor. Esetleg ha 500 forint alatti dolog, mint mondjuk egy szál virág. Pont arról nem fogom elhinni, hogy komoly kapcsolatot akar, aki ajándékot hoz nekem. Azt fogom gondolni, hogy a pénzével akar lenyűgözni, mert mással nem tudna.
2017. dec. 6. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy szál virágot esetleg elfogadok, mást nem.
2017. dec. 6. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ajándék nem kell első randira.
2017. dec. 6. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen maximum egy szál virág, esetleg egy üdítő vagy egy szelet csoki.

Én ezeket például tökre értékelem is, de ennél több semmiképp sem kell

2017. dec. 6. 21:21
 5/7 Shaddark ***** válasza:

Hát, típus függő is biztosan ki hogy reagál rá.

De ez olyan mintha a pénzeddel akarnád megvesztegetni a nőt, mert magadból nem nézed ki hogy pénzes dolgok nélkül is felkeltsd az érdeklődését.

Szerintem ultra gáz.

2017. dec. 6. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Már az is ajándék, kedveskedés, ha meghív egy kávéra/capuccinora. Miért kellene még pluszban vmi? Az első találkozás még csak a kezdet, ismerkedés. Ha, esetleg több lesz belőle, akkor kell mindkét félnek elgondolkodni, h mivel kedveskedjen a továbbiakban, sztem.
2017. dec. 6. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Első találkán egy kávé bőven elég, meg egy tábla csokit elfogadok - annyi a max, amit költsön rám, a csokit úgyis felezzük aztán :)

28n

2017. dec. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!