Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandi? Voltatok már? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakrandi? Voltatok már? Mi a véleményetek róla? Ha már találkoztatok ugyan olyan mint egy normális randi?

Figyelt kérdés

aug. 21. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt egy ilyen "jajj van egy barátom, akivel összejöhetnétek" típusú dolog. Nem mondanám sikeresnek, mert én nem akartam, szerintem a randit is valahogy sikerült lemondanom, mert a kutya nem kérte ezt. Amúgy a srác sem jött be, semmi közös nem volt bennünk, nem tudom miért szemelték ki nekem. Összességében csak kellemetlen volt az egész kínosan erőltetett chatelés.
aug. 21. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok híve az ilyesminek. Legalább képet szeretek látni előtte az illetőről, illetve azért is szeretek átmenni valamilyen közösségi felületre netes beszélgetés során, mert ott nagyobb eséllyel derül ki, hogy valós személyről van-e szó, mint ha csak simán küld egy-két képet. Szerintem sokkal kellemetlenebb a helyszínen szembesülni azzal, hogy nem jön be a másik, főleg ha még utaznod is kell a találkozásért. Nyilván egy kép is lehet torzító, de azért alapesetben ha már látod előtte az illetőt, könnyebben tudsz dönteni arról, hogy tetszik-e vagy sem. Velem is volt olyan, hogy egy közös ismerős megpróbált összehozni egy lánnyal, de valószínűleg mindkettőnkkel beszélt, én Facebookon írtam a lánynak, hogy lenne-e kedve találkozni, és így randiztunk. Előtte egy szót sem beszéltünk, de legalább láttam őt képeken, volt róla pár alapvető infóm.
aug. 21. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék el vakrandira. Fontosak az első benyomások, hogy legalább lássam azt a randi előtt, hogy egyáltalán esély van-e részemről egy kapcsolatnak és viszont. Annál kínosabb sztem nincs, amikor két ember ismeretlenül megjelenik egy randin, és legalább az egyiken látszik, hogy a másik egyenesen taszítja... akkor hagyja ott azonnal, vagy mégiscsak maradjon végig a randin, miközben undorodik a másik külesjétől meg tudja, hogy ebből az ő részéről nem lesz semmi...
aug. 21. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Főleg ettől félek én is 3as, de ha el tudunk beszélgetni akkor max mondom hogy maradjunk csak barátok.
aug. 21. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék egy ilyenre. Egyszer voltam, de nem jött el a lány, vagy meglátott és elszaladt. De inkább nem jött el. Viszont egy csinos milf mellém ült és elbeszélgetett velem. Lehet hogy ő volt az🤣
aug. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!