Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar kapcsolat, hogy lehet ezt okosan csinálni?
Egyetlen egy férfi van, nincs ügyféllistám meg semmi ilyesmi. Nem is voltam fent semmilyen oldalon, Tinder, Puncs vagy bármi hasonlón. Véletlenül alakult ez ki, kölcsönös vonzalom alapján.
De nem akarok koppani majd, pár hónap/év múlva... Hogy addig tejben-vajban voltam fürdetve, aztán hirtelen kereshetek az egyetem mellett valami többműszakos diákmunkát, hogy tankolni tudjam a kocsimat.
Próbálok olyasmiket kérni, ami értéktartó, vagy épp növeli az értékét az idő múlásával (pl. ékszerek). Ami pénzt kapok, annak csak a felét költöm el, a másik felét félreteszem, mint megtakarítás. Ezt is szeretném majd kétfelé osztani, az egyik rész lenne vésztartalék, a másikat befektetném.
Nem dőltem hátra, mióta az életem része lett, bár tény, hogy kényelmesebb így élni, hogy a pénz miatt nem kell aggódjak. De ugyanúgy tanulok, jól teljesítek az egyetemen, szóval azzal is szeretnék haladni.
59
Az örömlány nem ez, és a kérdezőnek sem ez a munkája.
AMúgy szerintem is kamu a kérdés, de nem ezért.
Akkor mi az örömlány? 😂
Annyira viccesek vagytok
Ha vki hirdet meg dubajozik az örömlány, de ha “csak” egy ügyfele van vagy gold diggerként száll egyikről a másikra az már teljesen normális és nem prostitúció 😂
Nevetséges
Kérdező szerintem annyit költs, amennyit megkeresnél ha munkába kéne állnod. Ezen felül ami a megjelenésedre, öltözködésedre kell, az nem költés hanem költség a bevételből. A maradékkal takarékoskodj ha tudsz. Ha költhetnéked van inkább az utazás jellegű, ahol azt érzed különleges esemény. Miért mondom ezt? a legrosszabb egy indokolatlan magas életszínvonal, ha rászoksz a luxuscikkekre, luxus szolgáltatásokra, stb.
Ez a kapcsolat/bevétel csak ideig-óráig megy, egyáltalán nem biztos, hogy találsz újra ilyet. Azt érezheted, hogy valamit dolgozol, amit később is meg tudsz tenni, de ez csalóka, mert veszteni fogsz a "húspiaci" értékedből, ezért inkább úgy tekints a dologra és úgy becsüld amit kapsz érte, hogy eladsz valamit, amid többé nem lesz.
Szeretnék a savanyú többséghez is szólni...
Prostizás kapcsán többféle ember van:
- Van akinek van mit eladni,
- van akinek van miből venni,
- van akinek nincs szüksége eladásra,
- van akinek nincs szüksége vételre,
- és vannak a savanyú cukorkák akik vennének is eladnának is, szükségük is lenne rá de mindre alkalmatlanok. Ők a gyűlölködők.
Ugyanis aki benne van az nem ítélkezik, akinek pedig nincs rá szüksége az többnyire értékeli és megbecsüli a saját jó helyzetét és van annyi esze, hogy nem ítélkezik össze-vissza.
64 Ugye nem gondolod, hogy bárki számára is savanyú a szőlő mikor egy ilyen fajta életvitelről van szó😂😂😂
Hat beszarok
Ha csak közmunkára lennék jó, akkor inkább elmennek közmunkára havi 150ezerert minthogy a kvaság bármilyen formáját csinaljam
Pedig tudnám, mert szép vagyok, de ennél undorítóbb dolog nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!