Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugar kapcsolat, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugar kapcsolat, hogy lehet ezt okosan csinálni?

Figyelt kérdés

Egyetlen egy férfi van, nincs ügyféllistám meg semmi ilyesmi. Nem is voltam fent semmilyen oldalon, Tinder, Puncs vagy bármi hasonlón. Véletlenül alakult ez ki, kölcsönös vonzalom alapján.

De nem akarok koppani majd, pár hónap/év múlva... Hogy addig tejben-vajban voltam fürdetve, aztán hirtelen kereshetek az egyetem mellett valami többműszakos diákmunkát, hogy tankolni tudjam a kocsimat.

Próbálok olyasmiket kérni, ami értéktartó, vagy épp növeli az értékét az idő múlásával (pl. ékszerek). Ami pénzt kapok, annak csak a felét költöm el, a másik felét félreteszem, mint megtakarítás. Ezt is szeretném majd kétfelé osztani, az egyik rész lenne vésztartalék, a másikat befektetném.

Nem dőltem hátra, mióta az életem része lett, bár tény, hogy kényelmesebb így élni, hogy a pénz miatt nem kell aggódjak. De ugyanúgy tanulok, jól teljesítek az egyetemen, szóval azzal is szeretnék haladni.

tegnap 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
Akkor még mindig nem értem mit akarsz. Mindig lehet mindennél többet, Mészáros Lölőnél is vannak gazdagabb emberek. Az biztos hogy a testedből nem fogsz tudni egy életen át megélni. Tanulni kell meg befektetni a tanulásról hagy ne oktassalak ki a befektetésekről viszont tudok egy két dolgot és nem kell hozzá a nemi szerved sem csak a pénzed amiből még többet láthatsz viszont.
tegnap 18:11
 52/73 anonim ***** válasza:
27%

Nem olvastam végig az összes kommentet, mert rohadtul meguntam, de tényleg szánalmas, hogy mindenki ennyire ítélkező.

Pláne a legnevetségesebb, mikor pasik alkotnak véleményt az ilyen foglalkozást űző nőkről. "Az alkohol rossz, nem az alkoholisták"

Hülyegyerek, ha téged nem a farkad irányítana az agyad helyett, akkor nem létezne egyáltalán ilyen szakma.

Ne játsszátok már a szentet, semmivel nem vagytok jobbak.

Írom ezt úgy, hogy én nem vagyok benne ebben a szakmában.

tegnap 20:58
 53/73 anonim ***** válasza:
76%
Én meg nem veszek igénybe fizetős szexuális szolgáltatást. És ezek a nők akik igy eladják a testüket lelketlenek, érzéketlenek lesznek.
tegnap 21:22
 54/73 A kérdező kommentje:
Mégis annyira megfogott a kérdés, hogy oldalak óta itt vagy... Tényleg nem unod?
tegnap 21:24
 55/73 anonim ***** válasza:
9%

Kedves kérdező!

Nem vagy prosti, ahogyan az elmaradott irigy palik neveznek. Nekik sosem lenne pénzük egy nőre sem.

Fogadj el mindent amit kapsz, légy jó magadhoz.

Úgyis a tenyerükön kellene hogy hordozzanak a pasik, de egy párkapcsolat azért rosszabb mint a ti kapcsolatotok, mert ott visít a pali ha a barátnőt illene meghívni egy pohár üdítőre. Viszont cserébe mindent is elvárnak.

Igen, a nagy büdös semmiért.

Inkább sugár kapcsolat, sokkal okosabban csinálod mint az átlag nő.

Nincs önbizalmuk ahhoz hogy elfogadák a szép, jó dolgokat az életben.

tegnap 21:49
 56/73 anonim ***** válasza:
83%

"A férfi kutyának sem árt vele, a kérdező árt saját magának!"

Annyira árt a pasi is magának, mint a nő.

A pasi, mivel titokban kell tartani, árt magának és/vagy másnak. Pl. a feleségének. Vagy a jóhírének, ha kiderül. Nyilván nem azért kell titkolnia, mert büszke rá és javítana a megítélésén.

tegnap 22:50
 57/73 anonim ***** válasza:
84%

Egyebkent tenyleg relative krva vagy, hiaba is tagadod. Tehat kapsz azert valamit mert szexeltek, csak szebb kontosbe es nem annyira mesterkelten mint egy fizetos nonel.

Egyebkent a csavo se hulye, nem fog neked millios dolgokat adni ami ertekallo mert tudja hogy ugyis lelepsz

tegnap 22:55
 58/73 A kérdező kommentje:
Pedig már adott, jó párat. Nem hülye, az kétségtelen. De megbecsül, és tisztában van azzal, hogy ha akarnék, bármikor találnék mást helyette.
tegnap 23:17
 59/73 anonim ***** válasza:
55%

Ez szinte tuti hogy kamu kerdes

Ugyan minek jönne ide egy örömlány megkérdezni hogy hogyan csinálja helyesen a munkáját?

ma 00:34
 60/73 anonim ***** válasza:
31%
Azért azt megnézném, hány pasi mondana nemet, ha egy nő, aki egyébként is tetszik neki, jelentősebb összegeket ajánlana neki rendszeresen.
ma 02:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!