Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar kapcsolat, hogy lehet ezt okosan csinálni?
Egyetlen egy férfi van, nincs ügyféllistám meg semmi ilyesmi. Nem is voltam fent semmilyen oldalon, Tinder, Puncs vagy bármi hasonlón. Véletlenül alakult ez ki, kölcsönös vonzalom alapján.
De nem akarok koppani majd, pár hónap/év múlva... Hogy addig tejben-vajban voltam fürdetve, aztán hirtelen kereshetek az egyetem mellett valami többműszakos diákmunkát, hogy tankolni tudjam a kocsimat.
Próbálok olyasmiket kérni, ami értéktartó, vagy épp növeli az értékét az idő múlásával (pl. ékszerek). Ami pénzt kapok, annak csak a felét költöm el, a másik felét félreteszem, mint megtakarítás. Ezt is szeretném majd kétfelé osztani, az egyik rész lenne vésztartalék, a másikat befektetném.
Nem dőltem hátra, mióta az életem része lett, bár tény, hogy kényelmesebb így élni, hogy a pénz miatt nem kell aggódjak. De ugyanúgy tanulok, jól teljesítek az egyetemen, szóval azzal is szeretnék haladni.
Ezt nem tudod okosan csinálni. Mondom ezt úgy, hogy én is támogató vagyok. Ha ő valamiért úgy dönt, hogy nem kellesz már neki, akkor nem tudsz mit csinálni.
Én mindig el szoktam mondani például az elején, hogy ha elkezdek közben valakivel komolyan ismerkedni, akkor egyből vége a támogatói kapcsolatunknak.
Ettől függetlenül volt már nem is egy lány aki ezután borzasztóan megsértődött, aztán a fejemhez vágta, hogy ő végig undorodott tőlem, és hányingere volt tőlem. Ezeken mindig jót szoktam röhögni.
Ugyanúgy tőlem is lépett már le lány egy szó nélkül. De ezzel nem lehet mit csinálni. Ez nem vérszerződés, hanem egy üzleti kapcsolat, aminek bármikor vége lehet.
Tudok egy ilyen esetről. Fel lett véve rejtett kamerával az együttlét (volt ott minden mélytorok, anál stb...) nem a csajt akarták lejáratni hanem a pasit aki igénybe vette, sikerült is, házasság romokba ment a gyerekek az anyjukhoz, mint vezérigazgató hitelét vesztette, a vagyon meg a megszokott módon...
Az csak mellékes hogy a lány személy azonossága is kiderült, egy öngyilkossági kisérlet után pszichiátria lett a vége. És itt nem a lány ellen irányult az akció ő csak járulékos veszteség volt. Mindegy minek nevezzük ezt az ördög sosem alszik, befolyásos emberekkel vagy együtt akikre bárki vadászhat bizonyos okokból és ott te csak áldozat lehetsz.
4
És a pasi mennyivel különb? Rá talán jobb fényt vet?
24-es!
A 22-es vagyok.
Aki pénzért árulja magát, az természetesen prostituált, hiszen ezt jelenti a szó. És ez teljesen független attól, hogy hány férfinek árulja magát. Ezen nincs mit szépíteni.
Sőt, tovább megyek. Szerintem ezek a lányok sok esetben rosszabbak mint azok akik nyíltan hirdetik magukat, mert álszentek, és a külvilág felé teljesen más képet mutatnak magukról, mint amik valójában. Nem egy olyan lányt ismerek akiről senki nem gondolná a környezetében, hogy miből él, és miket vállal be.
29
És az ki, aki pénzért vesz nőt, ráadásul még titkolnia is kell? Szerinted különb egy fokkal is?
A kérdező senkinek nem árt. A pasi oldaláról valószínűleg ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!