Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar kapcsolat, hogy lehet ezt okosan csinálni?
Egyetlen egy férfi van, nincs ügyféllistám meg semmi ilyesmi. Nem is voltam fent semmilyen oldalon, Tinder, Puncs vagy bármi hasonlón. Véletlenül alakult ez ki, kölcsönös vonzalom alapján.
De nem akarok koppani majd, pár hónap/év múlva... Hogy addig tejben-vajban voltam fürdetve, aztán hirtelen kereshetek az egyetem mellett valami többműszakos diákmunkát, hogy tankolni tudjam a kocsimat.
Próbálok olyasmiket kérni, ami értéktartó, vagy épp növeli az értékét az idő múlásával (pl. ékszerek). Ami pénzt kapok, annak csak a felét költöm el, a másik felét félreteszem, mint megtakarítás. Ezt is szeretném majd kétfelé osztani, az egyik rész lenne vésztartalék, a másikat befektetném.
Nem dőltem hátra, mióta az életem része lett, bár tény, hogy kényelmesebb így élni, hogy a pénz miatt nem kell aggódjak. De ugyanúgy tanulok, jól teljesítek az egyetemen, szóval azzal is szeretnék haladni.
Ki mindenki?
A gyk népe?
Kérdezd meg anyukád, legjobb barátnőd, valaki ismeretlent valahol és mindenki oda fogja neked vágni, hogy egy qrva vagy.
Mint írtam, ez nem egy felvállalt kapcsolat, így nincs okom rá, hogy bárkit, akit ismerek, kérdezgessek ezzel kapcsolatban.
Ennek az egésznek fontos része a diszkréció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!