Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugar kapcsolat, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugar kapcsolat, hogy lehet ezt okosan csinálni?

Figyelt kérdés

Egyetlen egy férfi van, nincs ügyféllistám meg semmi ilyesmi. Nem is voltam fent semmilyen oldalon, Tinder, Puncs vagy bármi hasonlón. Véletlenül alakult ez ki, kölcsönös vonzalom alapján.

De nem akarok koppani majd, pár hónap/év múlva... Hogy addig tejben-vajban voltam fürdetve, aztán hirtelen kereshetek az egyetem mellett valami többműszakos diákmunkát, hogy tankolni tudjam a kocsimat.

Próbálok olyasmiket kérni, ami értéktartó, vagy épp növeli az értékét az idő múlásával (pl. ékszerek). Ami pénzt kapok, annak csak a felét költöm el, a másik felét félreteszem, mint megtakarítás. Ezt is szeretném majd kétfelé osztani, az egyik rész lenne vésztartalék, a másikat befektetném.

Nem dőltem hátra, mióta az életem része lett, bár tény, hogy kényelmesebb így élni, hogy a pénz miatt nem kell aggódjak. De ugyanúgy tanulok, jól teljesítek az egyetemen, szóval azzal is szeretnék haladni.

tegnap 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
79%
LOL, nekem teljesen mindegy, hogy minek nevezed magad, de az tény, hogy aki pénzért baszik az qrva. És nem lehet okosan kijönni ebből hiszen nála van a gyeplő. De még ha találsz is mást aki pénzel mindig benne van a pakliban, hogy kiderül.
tegnap 15:40
 12/73 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki prostinak tart. A rabló cigány is azt mondja a birónak hogy "nem én vótam". Mások által itéltesz meg, sajnos ez van, az egód hiába tagadja tudat alatt.
tegnap 15:40
 13/73 A kérdező kommentje:

Ki mindenki?

A gyk népe?

tegnap 15:41
 14/73 anonim ***** válasza:
87%
Olyan ez mint amikor az alkoholista tagadja saját függőségét hiszen ő csak naponta 2 sört meg 1 felest iszik attól még nem lesz alkholista mert van aki hozzá képest naponta benyom 2 liter kannásbort, de van egy rossz hirem: mindkettő alkoholista.
tegnap 15:44
 15/73 anonim ***** válasza:
89%
Mert ki a gyk népe? Nem élő hús vér emberek?
tegnap 15:45
 16/73 A kérdező kommentje:
És szerinted érdekel, hogy mit gondol rólam egy rakás ismeretlen ember? Azt sem tudjátok, hogy nézek ki, hogy hívnak, hol élek. Ha prostinak akartok gondolni, hát hajrá. Nem éri el az ingerküszöbömet, de felesleges erről 16 kommentet írni.
tegnap 15:46
 17/73 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezd meg anyukád, legjobb barátnőd, valaki ismeretlent valahol és mindenki oda fogja neked vágni, hogy egy qrva vagy.

tegnap 15:47
 18/73 A kérdező kommentje:

Mint írtam, ez nem egy felvállalt kapcsolat, így nincs okom rá, hogy bárkit, akit ismerek, kérdezgessek ezzel kapcsolatban.

Ennek az egésznek fontos része a diszkréció.

tegnap 15:48
 19/73 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen azért kell a diszkréció hogy senki ne mondja a szemedbe, hogy mi vagy. Senki sem tudna téged megállítani hiába lennének vele tisztában kivéve a faszit aki pénzel.
tegnap 15:50
 20/73 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz az eredeti kérdésemre válaszolni, akkor ne fáraszd magad szerintem. :)
tegnap 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!