Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők zavarna titeket,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?

Figyelt kérdés

34F vagyok

Otthon lakom a szüleimmel.

Van egy lakásom amit 6 éve vásároltam hitelre.

Folyamatosan ki van adva.

A lakás lényegében kifizeti így magát, a bérlő által.

Megtakarítani tudok,a tervem,hogy ugyanígy veszek majd még egy lakást, néhány éven belül és azt is kiadom albérletnek

Ismerkedesnél ez zavarna titeket?

dec. 16. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
Kérdező, az eddigi randi partnereidet zavarta?
dec. 16. 21:10
 52/75 anonim ***** válasza:
68%
50 múltkor ezt a közös dolgot írta egy nő...kb szétszedte a többi válaszoló (férfiak)...
dec. 16. 21:31
 53/75 anonim ***** válasza:
100%

"addig legyen két keze, két lába, legyen normális és ápolt, ennyi bőven elég az értelmes nőnek"

Ez esetben leszek nem értelmes nő, de ez eszméletlen kevés 30 felett. Legyen keze meg lába... van az a fb csoport, hogy "the bar for men is so low it's a tavern in Hades". Ott találni kezeslábas életképtelen selejteket.

dec. 17. 00:33
 54/75 anonim ***** válasza:
12%
53: azért nincs párod, vagy jó eséllyel el fog válni tőled.
dec. 17. 04:33
 55/75 anonim ***** válasza:
78%
"addig legyen két keze, két lába, legyen normális és ápolt, ennyi bőven elég az értelmes nőnek" gondolom, fordítva is így kellene, legyen, de érdekes módon a férfiak nagy része is össze-vissza válogat.
dec. 17. 07:10
 56/75 anonim ***** válasza:
58%

#50 Hát mi nem vagyunk értelmes nők a jelek szerint... Legalábbis itt :-D

#43 #36 vagyok

dec. 17. 08:42
 57/75 anonim ***** válasza:
58%
54, ha a faszi ennyit hoz, hogy vannak végtagjai, akkor húzzon is a francba.
dec. 17. 09:00
 58/75 anonim ***** válasza:
24%
Nem a mamahotel zavarja, hanem a egzisztenciátlanság, és az anyagi helyzete, vagyis nem annyira "vagyonos", hogy még lakása sincs, stb stb. Vagyis ez egy kicsit számító mentalitás. Bele akar ülni a készbe.
dec. 17. 09:16
 59/75 anonim ***** válasza:

Itt a másik kérdésed, kérdező:

"10-es skálán mennyire gáz, ha egy lassan 34 éves férfi még az anyjával él úgy, hogy lenne lehetősége külön..."

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

dec. 17. 11:22
 60/75 anonim ***** válasza:
79%
Saját lakásom van, imádom a szüleimet, de elmúltam 30, nem vágyom arra, hogy igazodjam hozzájuk. Ez a "szót szólni valakihez", ez nálam red flag, mert nem az én világom, és mentálisan csak lehúznánk egymást.
dec. 17. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!