Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?
34F vagyok
Otthon lakom a szüleimmel.
Van egy lakásom amit 6 éve vásároltam hitelre.
Folyamatosan ki van adva.
A lakás lényegében kifizeti így magát, a bérlő által.
Megtakarítani tudok,a tervem,hogy ugyanígy veszek majd még egy lakást, néhány éven belül és azt is kiadom albérletnek
Ismerkedesnél ez zavarna titeket?
Párom ugyanennyi idős volt, mikor összejöttünk, én 26 voltam. Ő is a szüleivel élt, engem nem zavart. Pláne úgy, hogy itt a szülők voltak páromra szorulva és nem fordítva...
Mondjuk mifelénk többgenerációs, kertesházak vannak, megszokott ez. Nem kell egymás szájában élni.
Érdekes olvasni, mennyi embernek eleve kizáró ok, ha a pasas a szüleivel él, már csak abból a személyes tapasztalatomból, hogy az egyik rokonom 36 évesen szintén a szüleivel él, pedig olyan keresete van, amivel akár saját házat is vehetne, mégis az otthonlakást választotta azzal az indokkal, hogy nem kell főznie, mosnia magára, takarítania sem.
Ennek a rokonnak 9 évig volt kapcsolata egy értelmes, valamirevaló nővel, akit végül megcsalt. Most minden hónapban új csajokkal jár pár hétig, akik már az elejétől kezdve tudják, hogy a szüleivel él, sőt, még haza is hordja őket az anyjáékhoz.
Én ez alapján pont hogy azt veszem észre, hogy nagyon sok lánynál/nőnél egyáltalán nem zavaró pont a mamahotel.
13: hát azért ezek nem valamirevaló nők, hanem felszínes lotyók és ágymelegítők. Nem véletlen csak pár hétig tart az összes ilyen kapcsolat. Akivel meg előtte volt, amit leírtál, simán el tudom képzelni, hogy egy kishitű, szolgalelkű vki volt, illetve hát azért amikor a kapcsolat kezdődött, akkor azért 30as volt a férfi és gondolom, a nő még fiatalabb, szóval ott még az éretlenség is bejátszik.
Ill. a másik kérdés nyilván az, hogy a 30as férfi kit keres. Ha jó neki a csóró SPAR pénztáros csámpás Marika, aki szintén anyuval él, oké. De akik itt vinnyognak, azok általában fölülre lőnek, és csinos, értelmes, nagyon szép nőket hajkurásznak.
Zavarna. Nekem is van lakásom, én élek benne. Ha a férfinak nincs igénye leválni a szüleiről, akkor simán nem illünk össze.
"Pláne úgy, hogy itt a szülők voltak páromra szorulva és nem fordítva..."
Ami ugyanolyan rossz, csak más előjellel.
"Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?"
Ha egészséges férfi vagy, nyilván 34 éves korodra már ki tudtad deríteni, hogy zavarja-e ez a nőket, vagy nem.
Így okafogyottá vált a kérdés kiírása.
Ha meg 34 éves korodban ezt még kérdezni kell, akkor nem az a legnagyobb baj veled, hogy anyádékkal élsz.
24/N
Persze, ezt csak itt adják elő.
Ha jól néz ki a pali, simán felhívják magukhoz.
Nekem is volt ilyen haverom, nem győzött járni át csajokhoz.
Valahogy nem érdekelte egyiket sem, hogy a szülői házban lakik.
A lépcsőházunkban meg van 2 férfi is, itt laknak már több mint 10 éve, nővel még nem láttam egyiket sem.
Szóval erről ennyit.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem jobb egy felnőtt férfinek ha külön él.
Csak épp nem ezen áll vagy bukik a nőknél való sikere, mint ahogy itt próbálják beállítani.
"Ami ugyanolyan rossz, csak más előjellel."
9 éve vagyunk együtt, azóta a szülei sajnos elhunytak. Persze, nem jó sem a betegség, sem az otthon ápolás, de nekem megerősítés volt, hogy láttam, hogy párom hogyan áll pl. a beteg, teljesen mozgásképtelen édesanyjához. Hogy ha én leszek beteg, akkor én sem leszek a szemében egy undorító, terhes "valami", amitől mielőbb meg kéne szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!