Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire hátrány, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire hátrány, ha a férfinek épül a háza, de amíg nem lehet beköltözni, addig otthon él a szüleivel?

Figyelt kérdés
szept. 5. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Semennyire. Max annyiban, hogy mikor az "ősök" otthon vannak, nem tudod felvinni a csajt szexre.
szept. 5. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
35%

Nekem csak annyiban volt, hogy egy exem egész kapcsolat kezdetétol fogva a végéig mondta hogy épül a háza csak még nem vesz anyagot(csak a telek van meg), mert most vannak fent az árak,mutigatta a látványterveket tetőterasz medence, minden,(gyakorlatban meg néztuk a "pusztát" és a fuvet kellett nyírni, a gaz vagy fák irtva se voltak.)

Na igy zajlott le az egesz kapcsolat ennek árnyékában hogy "épul a ház", gyakorlatban meg sehol semmi egyszersem. Egy kis luk panelben éltük le azt az időszakot sehova nem járva hanem 4 fal közt meg tv elott merthát spórolás van a soha nem látott semmire.

szept. 5. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Miért lenne gáz? amíg jóban vannak a szüleivel, ki nem szarja le hogy mások mit gondolnak?
szept. 5. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

Ez mellett amugy apránként fény derult arra is hogy az hogy épul a ház azt jelenti hogy nekem ahhoz semmi közöm amugy max vendég vagyok nem is az otthonom lenne tök férfias tervei is voltak csak ami a berendezést vagy a küllemet is illeti. Semmiféle szerelmi vagy érzelmi vagy szeretetre családra hajazó "effekt" se volt benne. (Pl kertbe jatszoter vagy nekem milyen konyha lenne praktikus meg majd főzunk egyutt vagy vmi parafa tábla a leendo gyerek munkáinak vagy egyáltalán gyerekszoba babakocsi tároló vagy nekem saját kis "olvaso vagy bármilyen bunker", vagy bármi hasonló, hanem pl bárpult vendégfogado nappali stylok, megy a vízelvezetés a tetőről meg fűtött padló, semmiben szín sehol, egyszóval kb mint vmi "agglegényházterv".

Olyanokban kért véleményt milyen legyen a bejárati lámpa kocsifeljáró/beálló meg ezek.

Akkor "tanultam" meg hogy bakker jé a házakon simán látszik mar szinte kivulről is, hogy ffi uralom van, vagy szerelem és szerető család benne.

szept. 5. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Satorban..
szept. 5. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Hát ne vidd még haza a jelöltedet. Vagy nála, vagy semleges helyszínen...
szept. 5. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Nálam elég nagy. Alapból ház... Meg az ilyen mindig nálam akar lógni. Aha.
szept. 5. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Őhm... Ez miben is hátrány?
szept. 6. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:
most mi a fracnért kellett lepontozni?
szept. 6. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd akkor lesz csaj, ha elkészül a ház.
szept. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!