Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,nektek ez hátrány lenne ismerkedéskor?
Nincs már szinte egyáltalán családom.Nagymamámon kívül csak távolabbi rokonok vannak,akikkel mondhatni semmilyen kapcsolatom nincs.
Eddig ismerkedéskor csomószor éreztem,hogy a férfi hátránynak véli,mert nem tudja tulajdonképpen "milyen családból" jövök.Ha egyszer lenne esküvőm,lehet,hogy nem is lenne egyáltalán vendégem,max 5 ember.Ez valóban hátrány,ha valamelyik fél mondhatni nem "minta" családból jön,ahol anya-apa x éve házasok,meg nincs tele rokonokkal,kiterjedt baráti körrel,családtagokkal?
Aki ilyenen problémázik, annyit is ér.Mit tehetsz a családodról?
Én nőként egyébként kifejezetten azt szeretem, ha a férfinek nem nagyon van családja.Nincs probléma anyósékkal.😉
Sose éreztem hátrányát annak hogy apám nem ismerték (anyámmal együtt vannak) csak anyám pl. Lányom apjával 5 éve voltam együtt, terhes lettem akk találkoztak először.
N 31
ez nem probléma nem ez alapján döntünk hogy akarunk e egy adott nővel lenni vagy nem.
nyugi semmi baj veled.
Szerintem senkit nem zavarna.
Nekem például csak anyám van mint családtag és rokon.
Se nagyszülő se unokatestvér, se testvér se senki. Valahol távolba él 1-2 rokon de velük soha nem találkoztunk még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!