Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Állatbarát nő nálatok előny vagy hátrány?
Én is szeretem az állatokat van is kutyám,de....
Van egy határ,nálam a kutya nem alhat az ágyamba,van neki külön kijelölt helye.
Kutya folyamatos puszilkodása nálam sok.
Illetve,ha a kutyával úgy bánunk,mintha egy kisgyerek lenne,nem a kutya az egy kutya,kutyának kell elfogadni,nem a gyerekünk.
Volt egy barátnőm( rövid ideig) a kutyának születésnapjára tortát sütött és születésnapi bulit tartott a kutyának.
(meg is mondtam neki,hogy te nem vagy normális)
Igazából az a barátnőm a fizetése 60-70%-át a kutyára költötte.
Na, ez nem állatbarát az ilyen ez kutyab#zi
Nekem ez már sok.
Én nem puszilkodok a kutyával és nem az ágyamon alszik. Rengeteg embernek van benti állata, akiknek párja is van, ezért nem értem, én miért találok nehezen olyat, akit ez nem zavar. Csomó párt ismerek, akiknek van benti macskája, kutyája, nyuszija.
Azt jelöltem, hogy előny. De mivel nekem van 2 macskàm, ezèrt egy kutyás nő automatikusan offos számomra. Miért? Mert egy esetleges összeköltözésnél mindenféle komplikációkat, nehézségeket szülne.
Ha meg egy nő kiírja, hogy nem szereti a macskákat (ilyet is láttam), az szintèn offos nálam. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!