Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig ennyire hátrány a szexben és a párkeresésben, ha valaki teltebb alkatú? Link az alkatról: pin.it/6VGAVigiq (A http-t hozzá kell rakni, máshogy nem engedi)
Azt veszem észre, hogy sok esetben még mindig a külső a döntő. Utána azt látom, hogy sok pár szenved hogy szexuálisan nem passzolnak. A nőnek nincs akkora libidója, de legalább jól néz ki.
Őszintén, ez megéri?
Lehet kisarkított a kérdés, kíváncsi lennék több ember állásfoglalására.
ilyen rejtett linkekre, nem biztonságos forrásból, nem klikkelek.
de amúgy kit érdekel. a legtöbb ember nem statisztikus. hanem csak azzal megy el, akihez vonzódik és aztán majd valami lesz.
#1 nincs gond a linkkel, Pinterest oldalt hozd be: [link]
Kérdező: igen, ma a felületesség a jellemző, minden csak a kinézet.
Sajnos.
Én sem értem ezt, de én sem tudok megváltoztatni több milliárd embert.
38/F
miért nem fogysz le
Ez akart lenni:)
4. Nem rólam szól, van párom. Én edzek.
Inkább elképesztő, hogy valaki például szexuálisan nyitott, megéli a szexualitását és inkább sajnos az a nyerő aki jól néz ki, de aztán kiütközik hogy szexuálisan semennyire nem passzolnak.
Nyers igazság, de sok helyen olvasom.
Tudom, nem alkat függő. De már +5 kg is probléma és már szidva van az ember. 🤷🏻♀️
Én nem csak magam nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy a belinkelt testalkat pont nem hátrány, de nyilván ez nem minden férfire igaz.
A külső ismerkedéskor megkerülhetetlen, mostanában meg pláne. Arról nem is beszélve, ha külsőre bejössz, attól még nem biztos hogy összefogunk jönni és lehet még szexelni sem, mert lehet összeveszünk az első randin és soha nem akarjuk látni egymást. 1000+1 oka van, miért nem jön össze, de a belinkelt nő pont nagyon vonzó számomra pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!