Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?
34F vagyok
Otthon lakom a szüleimmel.
Van egy lakásom amit 6 éve vásároltam hitelre.
Folyamatosan ki van adva.
A lakás lényegében kifizeti így magát, a bérlő által.
Megtakarítani tudok,a tervem,hogy ugyanígy veszek majd még egy lakást, néhány éven belül és azt is kiadom albérletnek
Ismerkedesnél ez zavarna titeket?
"Persze, ezt csak itt adják elő.
Ha jól néz ki a pali, simán felhívják magukhoz."
Az nem lehet, hogy ezek más nők? Én pl. az életben nem hívtam fel magamhoz senkit.
Milyen más nők?
Nem ez az első ilyen kérdés, meg nem is a tizedik.
Mindehol ezt próbálják előadni, hogy nem kell ilyen férfi.
Valójában meg alapból nem jön be a nőknek, mert különben már rég barátnője/felesége lenne, akivel külön költöztek volna.
Tehát általában nem a sikertelenség oka, hanem inkább következménye ha valaki ennyi idősen még a szülői házban lakik.
Igen, zavarna. Egyszer adtam esélyt egy férfinak, aki "ideiglenesen" visszaköltözött a szüleihez, mert két munka közt volt, meg mituddomén miket adott elő. Elég hamar vége lett, ugyanis, mindig csak nálam voltunk. Mivel mindig nálam találkoztunk, hiszen én egyedül éltem albérletben, ezért mindig nekem kellett előkészítenem a lakást: minden egyes alkalommal takarítottam, feltöltöttem a hűtőt kajával, főztem valamit, sokszor sütöttem. Miután elment, ismét rendbe kellett tenni a lakást, ha elfogyott a kaja, ismét bevásárolni. Ő meg ment haza aztán utána ette az anyu főztjét. Elég hamar rájöttem, hogy nem tudok férfiként tekinteni egy olyan emberre, aki kényelmi okok miatt képes magát 38 évesen gyerekszerepbe tenni. Azt mondta, ideiglenes dolog, de 4 hónapot randiztunk és leesett, hogy ez csak az etetés volt, ugyanis nem nézett lakásokat, meg igencsak válogatott a munkák között is.
Meguntam, hogy ingyen szálloda meg étterem vagyok, cserébe nem kapok semmit. Azon kaptam magam, mindent én biztosítok egy felnőtt férfinak, hogy utána meg menjen vissza anyuhoz. Nevetséges szitu az egész, a pénzt amit megspórolt, kenheti a hajára, mert így biztos vagyok benne, hogy normális kapcsolatot sosem talál.
Én láttam elég "én költöznék csak..." történetet ismerősi körben ahhoz, hogy a más kárán tanuljak. Ha nem vált le valaki 30 évesen a szüleiről, akkor mi nem egymást keressük. Én legfeljebb a saját gyerekem anyja leszek és azt is megtanítom a saját lábán állni majd. Ha egy felnőtt ember inkább marad gyerek, az az ő (és a szülei) döntése, de fogadja el, hogy a söntéseknek következményei vannak.
Szerintem egyre több nő ismeri fel, mekkora probléma is egy felnőttgyerek és egyre kevesebben lesznek nyitottak a 30+ otthon élő emberekre. De, lehet csak azért tapasztalom ezt, mert öregszem. Az ismerőseim nagyon magas százaléka él kapcsolatban, akár házasságban, sokan 1-2 gyerekkel, aki szingli az is egyedül lakik zömében, (harmincas korosztály) alig ismerek olyat, aki még otthon van. De, rájuk nem jellemző a hosszútávú (2-3+ éves kapcsolat), mert alkalmatlanok rá. Aki alkalmas volt, az a harmincas éveire egyedül, vagy a párjàval, de kirepült.
Aki maradt, annak oka van.
És van az ismerősök között kifejezetten jóképű mamahoteles is. Ideig-óráig vannak kapcsolatai, (mert jól néz ki, vonzó) de semmi valóban komoly, mert ahhoz ennèl több kéne, pedig ő is már 31 éves. Soha nem fog elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!