Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők zavarna titeket,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?

Figyelt kérdés

34F vagyok

Otthon lakom a szüleimmel.

Van egy lakásom amit 6 éve vásároltam hitelre.

Folyamatosan ki van adva.

A lakás lényegében kifizeti így magát, a bérlő által.

Megtakarítani tudok,a tervem,hogy ugyanígy veszek majd még egy lakást, néhány éven belül és azt is kiadom albérletnek

Ismerkedesnél ez zavarna titeket?

dec. 16. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
58%
Akik ennyi idősen szülőkkel élnek ott már eleve van valami gond a pasival. Ismertem olyat aki még akkor sem tudott elköltözni otthonról, mikor már volt felesége meg gyereke. És a Pali egy életképtelen retardált volt
dec. 16. 15:41
 42/75 anonim ***** válasza:
36%
Nőknek meg mindent elnézünk mi férfiak? Miért vagyunk ennyire talpnyalók?
dec. 16. 16:03
 43/75 anonim ***** válasza:
0%

#38 Kösz a feltételezést, boldog kapcsolatban élek.

Csak nekem nem kizáró ok ilyesmi, hiszen olyan szerencsés vagyok, hogy van egy kertes házam.

#36 vagyok

dec. 16. 16:26
 44/75 anonim ***** válasza:

#38 Ja, még annyit, hogy itt mindenki sír, hogy nincs kapcsolata, de kb. semmi sem jó senkinek.

#36 vagyok

dec. 16. 16:27
 45/75 anonim ***** válasza:
63%

A mondat utolsó felével van leginkább problémám. Hogy a jövőbeli terved az, hogy veszel mégegy lakást majd a megtakarításokból. Én azt mondom, van az az élethelyzet, hogy haza kényszerül az ember átmenetileg, vagy idősek már a szülei és jobb, ha van, aki rájuk néz, neadjisten ápolja őket. Főleg, ha nem egy panel félszobájában tengődik ah ember 30+osan, hanem normális élettere van. Na meg az ember vágyik a társaságra, blabla. Ezeket még mind le tudnám nyelni annak ellenére, hogy én már 22 éves korom óta külön élek. Nem lenne ellenemre, ha a kapcsolat első 1-2 hónapjában nálam lennénk, amennyiben a férfi mondandója így fejeződne be: van egy lakásom, jelenleg ki van adva albérletbe. Úgy gondoltam, ameddig nincs kapcsolatom, jobb félretenni és legalább van is kihez szólnom, ha hazaérek. Ha komolyabbra fordulnak köztünk a dolgok és lejár a bérlőim szerződése, elindithatjuk onnan a közös életünket.

Ez így még szoszo oké lenne. De csak akkor, ha valaha lakott már egyedül, ami biztosítana arról, hogy nem életképtelen.

dec. 16. 17:41
 46/75 anonim ***** válasza:
48%
A múltkor volt itt egy kérdés, a csaj kérdezte, hogy gáz-e, ha a pasi otthon él a szüleivel és szét lett szedve, hogy nem, mit képzel, a mai világban nehéz lakást venni, találni, albérletet fizetni, ha a pasinak jó, akkor nem ciki. .. :D Akkor most hogy is van ez???
dec. 16. 18:01
 47/75 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy vmi gáz-e vagy nem, egy másik kérdés, mint hogy én összejönnék-e vele. Ugyanúgy nem jönnék össze mezőgazdásszal, mert ugyanolyan az életvitelünk, ettől függetlenül nem tartom gáznak a mezőgazdasági munkát. Éd van rengeteg nő, akinek oké az anyuval lakó férfi, válogathat azok közül :).
dec. 16. 18:04
 48/75 anonim ***** válasza:
64%

46, nem ciki egyedülálló anyának lenni, de mindenkinek be kell nyelnie, ha így nem választja x ember. Nem ciki, hogy lakásban tartom az állataimat, de a 0. percben tiszta volt, hogy ezzel sok ember nem tud azonosulni, tehát kizáró ok lesz és így lehetne végtelen sok hasonló dolgot írni.

Nem ciki otthon lakni 30(+) évesen, de ettől még én mást keresek.

dec. 16. 18:30
 49/75 anonim ***** válasza:
79%

Mit tudtok ezen veszekedni...

Csomó nőt zavar, csomó nőt nem zavar.

Mindenki azt vár el, amit akar.

dec. 16. 18:43
 50/75 anonim ***** válasza:
14%
Egy értelmes nőt sosem zavar az ilyen. A közös lakás vagy bérlet megteremtése a ti dolgotok, addig legyen két keze, két lába, legyen normális és ápolt, ennyi bőven elég az értelmes nőnek, a többit majd megteremtik közösen.
dec. 16. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!