Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők zavarna titeket,ha a pasi akivel randiztok otthon lakna a szüleivel?
34F vagyok
Otthon lakom a szüleimmel.
Van egy lakásom amit 6 éve vásároltam hitelre.
Folyamatosan ki van adva.
A lakás lényegében kifizeti így magát, a bérlő által.
Megtakarítani tudok,a tervem,hogy ugyanígy veszek majd még egy lakást, néhány éven belül és azt is kiadom albérletnek
Ismerkedesnél ez zavarna titeket?
#38 Kösz a feltételezést, boldog kapcsolatban élek.
Csak nekem nem kizáró ok ilyesmi, hiszen olyan szerencsés vagyok, hogy van egy kertes házam.
#36 vagyok
#38 Ja, még annyit, hogy itt mindenki sír, hogy nincs kapcsolata, de kb. semmi sem jó senkinek.
#36 vagyok
A mondat utolsó felével van leginkább problémám. Hogy a jövőbeli terved az, hogy veszel mégegy lakást majd a megtakarításokból. Én azt mondom, van az az élethelyzet, hogy haza kényszerül az ember átmenetileg, vagy idősek már a szülei és jobb, ha van, aki rájuk néz, neadjisten ápolja őket. Főleg, ha nem egy panel félszobájában tengődik ah ember 30+osan, hanem normális élettere van. Na meg az ember vágyik a társaságra, blabla. Ezeket még mind le tudnám nyelni annak ellenére, hogy én már 22 éves korom óta külön élek. Nem lenne ellenemre, ha a kapcsolat első 1-2 hónapjában nálam lennénk, amennyiben a férfi mondandója így fejeződne be: van egy lakásom, jelenleg ki van adva albérletbe. Úgy gondoltam, ameddig nincs kapcsolatom, jobb félretenni és legalább van is kihez szólnom, ha hazaérek. Ha komolyabbra fordulnak köztünk a dolgok és lejár a bérlőim szerződése, elindithatjuk onnan a közös életünket.
Ez így még szoszo oké lenne. De csak akkor, ha valaha lakott már egyedül, ami biztosítana arról, hogy nem életképtelen.
46, nem ciki egyedülálló anyának lenni, de mindenkinek be kell nyelnie, ha így nem választja x ember. Nem ciki, hogy lakásban tartom az állataimat, de a 0. percben tiszta volt, hogy ezzel sok ember nem tud azonosulni, tehát kizáró ok lesz és így lehetne végtelen sok hasonló dolgot írni.
Nem ciki otthon lakni 30(+) évesen, de ettől még én mást keresek.
Mit tudtok ezen veszekedni...
Csomó nőt zavar, csomó nőt nem zavar.
Mindenki azt vár el, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!