Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok így az ismerkedést?
Sziasztok,
Eddig 2 alkalommal találkoztam egy nővel. Az együtt töltött idő kellemesen telt, azonban a következő, negatív dolgok vannak jelen az ismerkedésben:
Úgy tudunk találkozni, hogy mindig én utazom ki hozzá (kb 35 perc az út), mert neki még nincs saját keresete és a városon kívül nem szívesen mozdul ki. Ennek tetejében, ha én nem hívnám meg ott a városban ide-oda (egyébként sok kikapcsolódási lehetőség van szerencsére), akkor csupán azzal telnének a találkozók, hogy az utcán sétálunk fel-alá - ami azért ebben a téli hidegben kicsit megpróbáltató órákon keresztül. Melegebb időben ezzel nem lenne annyi problémám. Természetesen nem várom el, hogy 2 alkalom után felhívjon a szülei lakásába, mert ezt sem tartom reálisnak.
Félreértés ne essék, én szívesen megyek hozzá és hívom meg helyekre, azonban ilyenkor szerintetek a szüleinek nem kellene anyagilag támogatni az ismerkedést?
Azt nagyon szeretném elkerülni, hogy valaki csak a pénzemért "szeressen" és félek, hogy egy idő után monotonná válnak a dolgok.
A kémia egyébként úgy látszik, hogy megvan kettőnk között, bár csók még nem volt (erről még beszélnem kell vele, mert úgy tűnik nekem, hogy ebben nincs tapasztalata, szájrapuszinál nem enged tovább).
Ti folytatnátok ilyen feltételek mellett az ismerkedést vagy nem és miért?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
25F 21N
Az, hogy első két randin te utaztál meg fizettél szerintem nem olyan nagy probléma. Két randi még semmi,az nem jelenti azt, hogyha összejöttök ő nem utazna el hozzád soha vagy nem hívna meg egy két dologra, azért egy kis zsebpénze biztos van. Meg szerintem hogyha nem ismertétek előtte egymást még jó is, hogy van annyi esze ,hogy azon a környéken randizik amit ismer.
Szerintem neked szimplán nem tetszik ez a lány igazán.
Komolyan elvárnád a lány szüleitől, hogy ők finanszírozzák a te szórakozásodat? A benzint is ők fizessék, mert neked 35 percet kell utaznod?
Ha ennyire megterhelő számodra két randi után a további ismerkedés, akkor nem kell erőltetni.
Nagyon szépen köszönöm az eddig érkezett normális és segítő válaszokat!
Kedves 12-es
Nem gondolnám, hogy egy párkapcsolati ismerkedés egy ember szórakozása lenne - esetleg kifejtenéd ezt miért gondolod így?
Illetőleg akik azt írták, hogy autóval megyek hozzá és benzint kellene finanszírozni, kérem mutassák már meg a kiírt kérdésben, hogy hol írtam olyat, hogy autóval megyek hozzá.
Ha téged zavar, hogy a második randin is te hívtad meg valahova, valamire, és a 2. randin nem csókolózott veled, csak a "szájra pusziig" jutott a dolog, akkor szerintem nem randizz vele többet.
Keress társat a 24-26 éves korosztályban, akik hozzád hasonlóan már önálló jövedelemmel rendelkeznek, illetve válassz olyan randipartnert, aki szexuálisan tapasztaltabbnak és lazábbnak tűnik, és akiről az a benyomásod, hogy minimum a második randin minden eddigi partnerrel csókolózott, így veled is fog.
Egy 31 éves nő és egy 35 éves férfi között nincs komolyabb különbség pusztán az életkoruk miatt semmilyen téren, a ti életkorotokban viszont az a 4 év azt jelenti, hogy teljesen más életszakaszban vagytok. Gondolom, ő még tanul, és nincs önálló keresete, ezért a szüleire támaszkodik anyagilag.
Ismerekedj olyan nőkkel, akik ott tartanak munka, karrier, egisztencia szempontjából, ahol te, ha nem tudod elfogadni azokat a hátrányokat, amivel ez a 4 év korkülönbség jár.
Mostani férjem sosem problémázott ezen, hogy ő jött hozzám, autóval, fél órát. Biztos szerelmes volt, illetve azért van az autó. Fizetni felváltva szoktunk. Nem tudom, hol voltatok eddig, de gondolom nem drága étteremben, mert 2! alkalommal találkoztatok. Ennyit csak kibírsz. Idegen helyre én se mennék férfi miatt. Majd kialakul ez, csak ismerjétek meg egymást. Idővel neki is kellene fizetni, buszozni.
2 alkalom után neked gond ez a viszony, hatalmas kiadásokkal járt vagy mi a gond? Egyébként tetszik a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!