Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Folytatnátok így az ismerkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok így az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Eddig 2 alkalommal találkoztam egy nővel. Az együtt töltött idő kellemesen telt, azonban a következő, negatív dolgok vannak jelen az ismerkedésben:

Úgy tudunk találkozni, hogy mindig én utazom ki hozzá (kb 35 perc az út), mert neki még nincs saját keresete és a városon kívül nem szívesen mozdul ki. Ennek tetejében, ha én nem hívnám meg ott a városban ide-oda (egyébként sok kikapcsolódási lehetőség van szerencsére), akkor csupán azzal telnének a találkozók, hogy az utcán sétálunk fel-alá - ami azért ebben a téli hidegben kicsit megpróbáltató órákon keresztül. Melegebb időben ezzel nem lenne annyi problémám. Természetesen nem várom el, hogy 2 alkalom után felhívjon a szülei lakásába, mert ezt sem tartom reálisnak.

Félreértés ne essék, én szívesen megyek hozzá és hívom meg helyekre, azonban ilyenkor szerintetek a szüleinek nem kellene anyagilag támogatni az ismerkedést?

Azt nagyon szeretném elkerülni, hogy valaki csak a pénzemért "szeressen" és félek, hogy egy idő után monotonná válnak a dolgok.

A kémia egyébként úgy látszik, hogy megvan kettőnk között, bár csók még nem volt (erről még beszélnem kell vele, mert úgy tűnik nekem, hogy ebben nincs tapasztalata, szájrapuszinál nem enged tovább).

Ti folytatnátok ilyen feltételek mellett az ismerkedést vagy nem és miért?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

25F 21N

tegnap 18:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha olyan nővel akarsz ismerkedni, aki anyagilag független, akkor ismerkedj olyannal! Az nem arról szól, hogy más mit gondol!

A másik meg, hogy nem, nem a szüleinek kellene támogatniuk az ismerkedését 21 évesen! Részmunkaidőben is dolgozhatna felnőtt létére, ha pénzhez szeretne jutni, de az meg a másik, hogy ha a szülők támogatják a gyereküket, amíg az tanul, akkor szerintem adnak neki pénzt is az élethez (nem az ismerkedésre), szóval ez szerintem ezen a felnőtt nőn áll, hogy ő mire akar költeni, mire nem. Lehet neki alap, hogy a férfi álljon mindent!

Ha neked ez nem tetszik, akkor ne ismerkedj vele. Ne húzd egyikőtök idejét sem. Ő ebben az élethelyzetben van, jelenleg ebben nem lesz változás.

tegnap 19:00
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Nem lenne esélye ha ő arra se képes, hogy a randi felét állja következőleg, vagy nem hívna meg. Olyan nincs, hogy csak a férfi fizet és ő egyáltalán nem bánja, de még az útba se ad bele bár randiztok. Tehát ha fel se hozza egyik fizetési lehetőséget sem a következő alkalommal akkor hagyjad.
tegnap 19:02
 3/19 anonim ***** válasza:
12%
Ha ezen bukik meg a dolog, akkor hagyd. Nem szereted eléggé. Másrészt meg vmi költőpénze csak van??
tegnap 19:05
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
#3 De hova szeretné két találkozó után?
tegnap 19:08
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
Ez inkább egy ilyen tini randi féleségre hasonlít, vannak tervei mit szeretne a jövőre nézve? Időhúzásnak tűnik ez
tegnap 19:31
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

...bár csók még nem volt (erről még beszélnem kell vele mert úgy tűnik nekem, hogy ebben nincs tapasztalata...

Mégis ezt hogy gondolod? Beszélned kell erről vele?😁

Bakker, ha neked ez a lány semmilyen szempontból nem felel meg, miért lopod az idejét? Keress olyat, aki tapadztalt, anyagilag független és a szomszédodban lakik, nehogy kocsikáznod kelljen fél órát. Eszem megáll milyen pasik vannak...

tegnap 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Milyen autó?
tegnap 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Megint egy olyan pasi fél az "aranyásóktól", akinek nincs aranya 🤣

Figyelj, ha 2 találkozó után minden zavar, akkor hagyd. Nem kötelező ismerkedned vele.

tegnap 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
60%

6-os, miért lenne elvárt, hogy egy 21 éves felnött nöhöz kivétel nélkül mindig a pasi kocsikázzon fél órát??? Nincs a csajnak két lába, hogy felszálljon vele a buszra? Én 20 évesen már magamnak intéztem, hogy kimehessek Németországba bébiszitternek, felültem a vonatra és Münchenig meg se álltam, teljesen önálló voltam. Pedig annyi pénzem se volt, hogy a vonatjegyet kifizessem, de elmentem dolgozni elötte, hogy meglegyen rá a pénz. Az se normális, hogy mindent a kérdezö fizet. Igenis, amíg nincs keresete, addig a szülei dolga, hogy mindene meglegyen, ebbe az is beletartozik, hogy ha társaságba megy, akkor tudja fizetni a részét.

Kérdezö, ez a lány nagyon le van maradva hozzád képest, vagy türelmes leszel és minden ami ezzel jár, (csók, pénz) vagy keresel másikat. Két alkalom után még várnék egy kicsit, de ha nem változik, akkor beszélnék vele erröl, vagy keresnék másik lányt.

tegnap 20:44
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

9-es nem írtam, hogy kötelező.

Pont azt írtam, ha nem felel meg ahogy van, keressen mást.

tegnap 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!