Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kavarunk vagy ismerkedünk?
Van egy srác akivel évekkel ezelőtt nagyon sokat beszélgettem, párszor találkoztunk is. Azóta viszont mind2-nek volt kapcsolata. Időközben szinglik lettünk és újra elkezdtünk beszélgetni. Pár hónap irogatás után ezeket írta nekem: “már rég velem kellene lenned, én veled akarok lenni, barátnőt szeretnék, ha te leszek a feleségem, szerintem jól ellenénk együtt stb”
Ez mind szép és jó viszont az is elhagyta a száját “először csak kavarjunk” és emiatt most nem teljesen értem mit akar, mivel közben meg moziba, étterembe akar vinni engem (nekem első randiknak/találkozásoknak nem ez a prioritás hanem, hogy tudjunk rendesen beszélgetni pl séta közben)
Azt mondja, hogy neki a szex nagyon fontos egy párkapcsolatban és ha az nem jó 2 ember között akkor nem akar bennragadni és addig nem is jön össze senkivel. Szerintetek mennyire vegyem komolyan, illetve most ebből lesz is valami vagy csak húzza az agyamat?
Eddig csak normális barátnői voltak és nem híve az 1 éjszakás dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!